2777
2789
عنوان

از امشب..

95 بازدید | 12 پست

از امشب قول دادم به خودم خاطره های اون فردی که میخواستمش رو فراموش کنم فراموش نمیشه ولی دیگه یهش فک نکنم و خودمو داغون نکنم....

@آریسا_تاجی  

بت قول میدم ابجی دیگه بش فک نکنم.....

قول بدم بهترین اتفاقات رو برا خودم رقم بزنم.

واسه اونم ارزوی خوشبختی میکنم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

چی بگم.

دیگه قول دادم باد اوری نکنم فقط همینقد نداشتن برسم بهش.

و اونم چند روز دیگه عروسیشه

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
آفرین عزیزم  تو میتونی فراموشش کن انگار هیچوقت نبوده  آتیششون بزن  کاری بکن که حت ...

فراموشش میکنم.

ولی اسمش نمیشه بادم نیاد اخه هم اسم اونیه که الان برام پیامشو فرستادی.

ولی درکل دیگه میخوام زندگی کنم واسه خودم.

چی بگم. دیگه قول دادم باد اوری نکنم فقط همینقد نداشتن برسم بهش. و اونم چند روز دیگه عروسیشه

افرین 

کار خوبی میکنی جانم🌼😍

انشاالله ک عروسی خودت💖🥰

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
فراموشش میکنم. ولی اسمش نمیشه بادم نیاد اخه هم اسم اونیه که الان برام پیامشو فرستادی. ولی درکل دیگ ...

آفرین عزیزم 

تو هنوز سنی نداری

آینده رو به روته 

آیندت رو بساز به بهترین شکل

با افتخار استقلالیم...💙
افرین  کار خوبی میکنی جانم🌼😍 انشاالله ک عروسی خودت💖🥰

مرسی.

گلم فدات بشم.

دیگه خستم شدم از ناراحتی میخوام عوض شم.

آفرین عزیزم  تو هنوز سنی نداری آینده رو به روته  آیندت رو بساز به بهترین شکل

مرسی گلم.

مرسی.

شاید این خواست خدا بوده من باهات اشنا شدم.

آره خواست خدا بود  همیشه هستم  هر وقت دلت گرفت بیا پیش خودم

فدات گلم.

مرسی. گلم فدات بشم. دیگه خستم شدم از ناراحتی میخوام عوض شم.

فراموش کردن سخته درکت میکنم خواهری

ممکنه اولش خیلی اذیت شی

اما بعد لذتشو میبینی😍یه حس ارامش قشنگیه🌸🌷

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
فراموش کردن سخته درکت میکنم خواهری ممکنه اولش خیلی اذیت شی اما بعد لذتشو میبینی😍یه حس ارامش قشنگی ...

مرسی گلم.