2777
2789

از پدر یاد گرفتن. شب خاستگاری به پدر طرف نگاه کنید تا ایندشو ببینید

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش اومدی 

ممنون. 

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم
خیلی بهش پیام نده یا زنگ نزن منم مثل شمام ولی الانا دیگه کمش کردم بیشتر خودش زنگ میزنه یاپیام میده ه ...

فقط همین جواب میده یا کار دیگه ای هم بکنم ?

آخه خودم دلم براش تنگ میشه ولی اون انگار نه انگار 

you are everything to me I can't lost you 
فقط همین جواب میده یا کار دیگه ای هم بکنم ? آخه خودم دلم براش تنگ میشه ولی اون انگار نه انگار 

آره میدونم سخته ولی جلوی خودتو بگیر با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد منظورم توی مسائل عاطفیه نه چیزای بد سعی کن جوری رفتار کنی که نشون بدی به خودت اهمیت میدی مثلا زنگ زد گفت چرا زنگ نمیزنی نیستی بگو داشتم کتاب میخوندم یا فیلم میدیدم نه با لحن بد که فکر کنه داری تلافی میکنی