2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 42 پست
آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشست ...

کدومشو زدی شما ؟ من دومی و زدم همه میگن تقلبیه از اونیم گرفتیم میگه اینا جدیده همونه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینه دیگه این خمیر سوسک کشه باید با یه کم شکری چیزی قاطی کنی تو تموم مسیرایی که سوسکا هستن بزاری تو خونتم اصلا غذا وچربی وآشغال نباید باشه .من ازش استفاده کردم یه مدت کمتر شدن باز دوباره زیاد شدن .این فایده چندانی نداره

دخملم وشوهرم بهانه زندگیمن.شوهرعزیزتر از جانم مرسی که انقد خوبی فرشته من😍😍😍
کدومشو زدی شما ؟ من دومی و زدم همه میگن تقلبیه از اونیم گرفتیم میگه اینا جدیده همونه😐

واسه من شکل اولیه بود

آره بابا فایده نداره که همه چی رو امتحان کردم هرشب آشغالارو میزاریم بیرون سینکم برق میندازم ظرف نشست ...

تو گوگل نگا کردم این سوسکا به همین راحتی نمیمرن سم دلتامترین زده بود بزنین خیلی قویه خطرناکم هس من دیگه میخوام بخرم بزنیم

خونه ما داشت ۲۴ساعت زدیم بیرون از خونه کل خونه رو زدیم از اونروز رفتن ک رفتن س ساله الان

والا ما سم پاشیم کردیم بازم نرفتن که هیچ بیشترم شدن

تو گوگل نگا کردم این سوسکا به همین راحتی نمیمرن سم دلتامترین زده بود بزنین خیلی قویه خطرناکم هس من د ...

ما فک کنم ازونم زدیم تویه بطری کوچیکه بایدیه کمشو با آب قاطی کنی اسپری کنی تو تموم خونه .

ما فک کنم ازونم زدیم تویه بطری کوچیکه بایدیه کمشو با آب قاطی کنی اسپری کنی تو تموم خونه .

مال آفات کشاورزیه خیلیم قویه 

عه 😐 اینو ک میگن حتما میمیرن و اصلا نمیاد 

ن بابا من همه راهیو رفتم ازینم استفاده کردم اتفاقا منم چون شنیدم ازبین میبره استفاده کردم یه کم کمتر شدن ولی دوباره زیاد شدن

ببین فرستادم همونه 

😐وای نه اگه اون باشه و نمیرن دیگه من میمیرم😭😭😭😭😰😰😰 همه امیدم به اون بود