2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلین، نیلا، هانا، دلوین

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

چیچک پناه   نیاز

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

البته اينم بگم يه دختر بزرگتر دارم كه اسمش سِلما هست ميخوام يه كم بهم بياد اسماشون خيليم از اين اسماي جديد خوشم نمياد

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
بنظر شما هم قشنگه؟ شوهرم گفت مونس، من گفتم مانا

خيلي هم قشنگه هم معنيش خيلي خوبه..مونس يه كم زيادي قديميه البته به نظر من ..نظر همسرتون محترمه

منم با شما هم نظر هستم، از طرفی خیلی دنبال اسمی هستم که کمتر بشه مسخرش کرد، فامیل شوهرم موسوی، گفتم ...

اسم پيدا كردن واقعا سخته من الان چهار ماهه تمام سايتارو زيرو رو كردم بازم چيزي به دلم نميشينه