آقا ما همه چیز آماده خواستیم تالار بعد شوهرم نیومده بود آرایشگاه هنوزمادرم بهش زنگ زد بهش گفت کجایی؟آقامونم گفته ماشین خراب شده وسط راه و داره مکانیکیه میاد خلاصه تا درست شد قشنگ سه ساعت طول کشید و من هنم با مادرم رفتم😑و قتی اومد موهاش شلخته لباساش خاکی خلاصه یه وضعی بودا ااا اصن قیافم تو هم رفت دیدمش خدا یادم نیار که گند زده شده بود تو شب عروسیم😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکثر دامادا روز عروسی ماشینشون خراب میشه نمیدونم چرا
مال شوهرمم ماشین عموشو گرفته بود سمند بود قفل مرکزیش خراب بود قفل شده بود تو ماشین تا زنگ زده تعمیر کار اومده و درستش کرده یساعت و نیم من علاف بودم بعد بلد نبود ی زنگ بزنه خبر بده
منم چون آرایشگاهی که مادرشوهرم انتخاب کرده بود نرفتم اونی که خودم دوست داشتم رفتم روز عروسی نزاشت همسرم به موقع بیاد بریم باغ عمارت که من حرص بخورم 😁😁 مامانش و آبجی کوچیکه اون شب چه حرصی دادن به من و مامانم خدا خودش پاسخگو باشه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...