2777
2789
عنوان

دعوت به مهمونی

189 بازدید | 14 پست

سلام بچه  ها اگه سه ساعت قبل جشن تولد خاهرشورتون شمارو دعوت کرده باشه حالا جدا از قضیه کرونا میرین یانه

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

نه

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ شوهرم دوست داشته باشه بره و اونجا بهش خوش بگذره بخاطر دل شوهرم و اینکه رابطه خواهر برادریشون ب هم ...

من فقط دعوتم 

اگ شوهرم دوست داشته باشه بره و اونجا بهش خوش بگذره بخاطر دل شوهرم و اینکه رابطه خواهر برادریشون ب هم ...

چرا حرفش تا هفته ی پیش بود عزیزم در ابنصورت میرفتین؟

اگه همه مهمونا همون موقع دعوت کرده باشن میرم

نمیدونم بقیع مهمونارو من تک عروسم بازم میرفتین سه ساعت قبل اخه

بازم اگ شوهرم بهش خوش بگذره میرم.بسته به رابطه خواهر برادری اونا داره. همونطور ک خودم تو این شرایط ...

شوهرم دعوت نیست من دعوتم فقط

مارو نیم ساعت مونده تولد مادرشوهرم دعوت میکردن میرفتیم ولی با توجه به رفتارهاشون اشتباه از ما بود نباید میرفتیم ادب شن شماهم رفتارهای دیگشونو بسنجید

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند