2777
2789
عنوان

درمان موخوره

71 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

کسی هست که موهاش موخوره داشته باشه و کامل خوب شده باشه 

من چند وقتی خیلی از اتو مو استفاده می‌کردم اما الان دیگه نه 

موهام خیلی کوچیکه تا شونه هام میاد، نمیتونم هم کوتاه کنم 

لطفا اونایی که جواب گرفتن بگن چیکار کنم و اینکه چه مدت طول کشید تا خوب شد 

منم بخاطر موخوره هفت نسلم اومد جلو چشمام. اخرشم کوتاه کردم چندسانت ولی نشد که نشد😞

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام تا پایین تر باسنمه،ولی حتی ی ذرم دلم نمیاد کوتاه کنم،حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل کمترش کرده موخوره هاشو ولی کامل درمان نکرده،اگه چیزی پیدا کردی ب منم بگو

من درمان های سنتی یکم امتحان کردم فایده ای نداشت الان چند هفته قبل حمام وازلین میزنم یکم بهتر شده ولی نه خیلی بعضی وقت ها هم خودم با سر موهام رو خیلی ریز میزنم ایشالله بهتر بشه موهام