2777
2789
عنوان

هعی...

62 بازدید | 8 پست

نمیدونم چرا  همه تا به من میرسین از بدبختیاشون میگن یا کسی کلا با من حرف ننیزنه مگر بخواد سوالی بپرسه یا کارش به من گیر باشه... 

کلا دوست من همش از بدبختیش میگه به چیزی نمیگه شاد شم زندگی خوبی داره خونه دوبلکس.. زندگی توپ کلاسای مختلف نقاشی زبان.... همه چی یعنی همه چی براش درست کردن خوشحال باشه... 

ولی من که هزارو یه بدبختی دارم باید  اینارم به دوش بکشم 

ای ورزش کن چون ستون فقراتت انحراف داره درس بخون و..... 

بعد اخرش دوستت میاد میگه من چقد بدبختم تیمم باخت و.. سه ساعت واسه من ویس متیگیره من جقد بدبختم

چند دفه هم بهش گفتم من خودم مشکلام زیاده و... بهش گفتم ولی اونم رو دررو گف قبول  ندارم من باید خودمو خالی کنم نمیتونم

اخرش میخوام بگم کسی میدونه من واقعا باید چی بگم قانع شه؟ 

فک کنم اگ بلاکش کنی قانع شه😶

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونورم امتحان کردم قهر میکنه لوس میکنه... هرچی میخواد میگه... 

بگه بجهنم ک میگه تو لایق ارامشی قهر کنه رره رفیقی ک درک نداره ک رفیق نیست همون بهتر ک ردش کنی بره

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍

منم خودم هزار گرفتاری دارم هی مادرشوهرم زنگ میزنه موج منفی و بدبختی میده هی میخوام گرفتاریام یادم بره یکم شاد باشم باز تو دلم خالی میشه چیه بخدا بنظرم اگه زنگت زد بگو دستم بنده ببخشید اگه پیام داد بلاک کن بگو واتساپمو و چیزای دیگمو پاک کردم همین تا اومد از بدبختیاش بگه بگو ببخشید کارام مونده فعلا