2777
2789
عنوان

با بچه دوم الان موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ سوالیه اخه هرکسی شرایطش فرق داره نمیشه کلی گفت

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

با اجازه بزرگترا بببببببببببللللللللللله

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بله

به خاطر دخترم که تنها نباشه...

من خودم توی بچگی خیلی با آبجیم بازی می کردم و الان هم خیلی به هم زنگ می زنیم و کمک حال هم هستیم.

اما اگه الان تنها بودم که افسردگی می گرفتم.

تازه به این فکر می کنم چند سال دیگه که پیرتر شدم حداقل دو تا بچه داشته باشم که بهم سر بزنند یکی که خیلی کمه. 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

فعلا تموم فکر و ذهنم رو همینه که این بچمو به بهترین شکل ممکن بزرگ کنم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

اگه پولدار شیم دوسدارم دومیو از بهزیستی بیارم خودم هرگززز

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من یه دختر پنج ساله دارم و بیست و چهار سالمه الان شوهرم میگه بچه ی دوم بیاریم ولی من قبول نمیکنم الان خیلی دو دلم

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

ده تا بچه بیارید 

ما یکی از آشناهامون چند روز پیش بچه اش توی آب غرق شد پسر تقریبا 16ساله 

آدم اگر چندتا داشته باشه حداقل با نبود یکی مجبوری به بقیه توجه کنی اما الان اونا چیکار کنن    

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

با بچه اول هم مخالفم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بستگی به توافق زوجین داره اوضاع اقتصادی همیشه اینجور نمیمونه وقتی پیر شدیم تنها شدیم همون یه دونه بچه مونم ول کرد رفت دنبال زندگیش حسرت میخوریم میگیم ای وااااای بر من منکه میتونستم بچه بیارم چرا نیاوردم دیدم که میگم.