2777
2789
عنوان

ب همكاري ك ماسك نميزنه تو اتاق بايد چي گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 48 پست
ب رئیس بگو یا ایشون مجبور کنن به ماسک زدن یا اتاقت رو جدا کنن!!!!!! خیلی هم جدی صحبت کن. من خودم وا ...

اداره دولتي هست از اين كارا كني خودتو ميفرستن 

سري قبلي انقد گير دادم بهشون ك چرا اتاق ضد عفوني نميكنيد و ... چرا اينا ك ميرن تست ميان سركار! اخرش انقد اذيتم كرد مدير مريض ك منو فرستادن ي جا ديگه ك اينجا باشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اداره دولتي هست از اين كارا كني خودتو ميفرستن     سري قبلي انقد گير دادم بهشون ك چر ...

عزیزم منم ارگان دولتی ام و اینجا با کسی شوخی ندارن سر ماسک زدم گلم! البته بستگی به رئییس داره . من رئیسم خودش حساسه همین که میبنه کسی علایم کرونا داره بزور میفرستدش ازمایش و مرخصی!!!!!

تنهاراهش همینه یا تذکر بدین ماسک بزنه یا اتاقتو جدا کن!!!! و حتما حتما پنجره باز باشه خودتم دوتا ماسک بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم ارگان دولتی ام و اینجا با کسی شوخی ندارن سر ماسک زدم گلم! البته بستگی به رئییس داره . من ر ...

رئيس امور اداري قبلي مون اصلا براش مهم نبود از اعضاي خانوادش كرونا داشت ميرفت بيمارستان بعد مي اومد تو تمام اتاقا ميچرخيد اه مريض رواني بود بخدا!

حالا فعلا سرفه كردم ماسكش زد

بجاش دوتا ماسك ميزنم خودم

رئيس امور اداري قبلي مون اصلا براش مهم نبود از اعضاي خانوادش كرونا داشت ميرفت بيمارستان بعد مي اومد ...

واقعا برای شعور بعضیا باید تاسف خورد گلم!!!!! چه میشه کرد بنظرم به همکارت بگو یا ماسک بزن یا اتاقتو از من جدا کن. و حتما پنجره باز باشه و دوتا ماسک فراموش نشه.

والا بخدا ماسک الکی و فرمالیته است مخصوصا این ماسکای طرحدار ک برا استایلشونه ن کرونا ویروس ب اون کو ...

خیر ماسک سه لایه پزشکی نه الکیه نه فرمالیته کل دنیا میگن اولین سد محافطتی جلوی ویروسه من از روز اول کرونا دوتا ماسک‌روی هم میزدم بیمارستان و دکتر و‌سرکار هم میرفتم مبتلا هم نشدم تا یکماه پیش که برادر شوهر نفهمم سرزده نیم ساعت اومد خونه مون بدون ماسک بودیم و همگی مبتلا شدیم 

belfijoon هستم                                                                 
خیر ماسک سه لایه پزشکی نه الکیه نه فرمالیته کل دنیا میگن اولین سد محافطتی جلوی ویروسه من از روز اول ...

منم اصن نزدم ولی مبتلا نشدم چون بش اعتقاد ندارم تامام

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]

خدارو شکر  که مبتلا نشدید واقعا خداروشکر 

ولی قطعا پشت سرتون خیلی حرف و توهین بوده خیلی جاها وقتی رفتید مثل همین همکار استارتر گفتن فلان و‌بهمان بنظرم حتی اگر اعتقاد ندارید بزنید بخاطر آرامش جامعه ضمن اینکه میتونید مبتلا نشید ولی ناقل باشید و‌یکی دیگه رو به کشتن بدید 

belfijoon هستم                                                                 
خیر ماسک سه لایه پزشکی نه الکیه نه فرمالیته کل دنیا میگن اولین سد محافطتی جلوی ویروسه من از روز اول ...

اينام مث همكار من فكر ميكنن ديگه

چون خودشون فكر ميكنن ماسك اثر نداره نميزنن بقيه حرص ميخورن

شايد شدي و ضعيف بوده ولي ناقل بودي و بقيه رو ب كشتن داده باشي

اينكه اعتقاد نداري نزني و باعث اضطراب بقيه بشي كار درستي نيست

اجتماع جايي نيست ك هر كي هر جور خاست رفتار كنه

شايد شدي و ضعيف بوده ولي ناقل بودي و بقيه رو ب كشتن داده باشي اينكه اعتقاد نداري نزني و باعث اضطراب ...

ینی انق ضعیف بوده ک هیچ علائمی نداشته باشم 😐

شماهم دیگ زیادی داریم گندش میکنید

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]