عزیزم منم ارگان دولتی ام و اینجا با کسی شوخی ندارن سر ماسک زدم گلم! البته بستگی به رئییس داره . من رئیسم خودش حساسه همین که میبنه کسی علایم کرونا داره بزور میفرستدش ازمایش و مرخصی!!!!!
تنهاراهش همینه یا تذکر بدین ماسک بزنه یا اتاقتو جدا کن!!!! و حتما حتما پنجره باز باشه خودتم دوتا ماسک بزن
رئيس امور اداري قبلي مون اصلا براش مهم نبود از اعضاي خانوادش كرونا داشت ميرفت بيمارستان بعد مي اومد ...
واقعا برای شعور بعضیا باید تاسف خورد گلم!!!!! چه میشه کرد بنظرم به همکارت بگو یا ماسک بزن یا اتاقتو از من جدا کن. و حتما پنجره باز باشه و دوتا ماسک فراموش نشه.
والا بخدا ماسک الکی و فرمالیته است مخصوصا این ماسکای طرحدار ک برا استایلشونه ن کرونا ویروس ب اون کو ...
خیر ماسک سه لایه پزشکی نه الکیه نه فرمالیته کل دنیا میگن اولین سد محافطتی جلوی ویروسه من از روز اول کرونا دوتا ماسکروی هم میزدم بیمارستان و دکتر وسرکار هم میرفتم مبتلا هم نشدم تا یکماه پیش که برادر شوهر نفهمم سرزده نیم ساعت اومد خونه مون بدون ماسک بودیم و همگی مبتلا شدیم
منم اصن نزدم ولی مبتلا نشدم چون بش اعتقاد ندارم تامام
خدارو شکر که مبتلا نشدید واقعا خداروشکر
ولی قطعا پشت سرتون خیلی حرف و توهین بوده خیلی جاها وقتی رفتید مثل همین همکار استارتر گفتن فلان وبهمان بنظرم حتی اگر اعتقاد ندارید بزنید بخاطر آرامش جامعه ضمن اینکه میتونید مبتلا نشید ولی ناقل باشید ویکی دیگه رو به کشتن بدید