2777
2789
عنوان

یبوست شدید در سه ماه اول باردارب

25645 بازدید | 57 پست

سلام.لطفا کمکم کنید ببوست شدید گرفتم برای هربار ادرار درد زیاد و فشار زیادی تو مقعدم میاد جوری که از حال میرم.ولی دستشوییم نمیتونه خارج بشه.دکتر بهم شربت داده ولی فقط فشار تو روده هام زیاد شده واسه بچه ام میترسم از این همه فشار.‌‌ادرارم فقط خیلی زیاد شده.برم اورژانس کاری برام میکنن؟

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع درمانش کن وگرنه دستت بند میشه ملین بخور

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

کاش نمیذاشتی به این حد برسه

خیلی خطرناکه

نمیدونم زنگ بزن بپرس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

قرص اهن میخوری؟؟؟؟

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
سریع درمانش کن وگرنه دستت بند میشه ملین بخور

باچی درمانش کنم؟همه چی خوردم ..

برم اورژانس زایشگاه کاری برام میکنن

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

شیاف گلیسیرین استفاده کن، روی دستشویی فرنگی بشین حتما و اصلا هم زور نزن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️