2777
2789
عنوان

همگی بیاین چند تا سوال دارممم😁

117 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

راستش میخواستم ازتون چند تا سوال بپرسم 

اگر میتونین کمک کنین

۳ ماه و چند روزه ک ازدواج کردم

ماهانه ۴ تا ۵ میلیون حقوق شوهرمه .

خداروشکر واسه خرج خونه کم نمیاریم 

ولی در کل همش واسه خونه خرج میشه و هیچی تهش واسه استفاده شخصی نمیمونه(منظورم خرید لباس یا اینجور چیزاست) با این ک ادم ولخرجی نیستم بازم اخرش هیچی نمیمونه.

از طرفی هم دو ماه دیگه عروسی خواهرمه و باید پولی پس انداز کنم هم واسه لباس هم واسه خرج راه و هدیه و...(خواهرم مشهد ازدواج کرده و عروسیش همونجاست ولی ما بندرعباس هستیم)

شما هم راجب حقوقتون و برنامه ریزی خرید خونتون یکم توضیح بدین...ممنون🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خواهشا اینکار و با خودت نکن، انقد قانع نباش چون دیگه از یه جایی قناعت لطفی که در حق شوهر میکنی نیس، وظیفه میشه، تحت هر شرایطی به خودت برس و واسه خودت هزینه کن و البته قطعا پس انداز داشته باش تا پشتوانه ات باشه تو روزای سختی خدانکرده 

شده کم کم روزی ده تومن کناربزاری غنیمته قلک بخر هر چقدمیتونی ولی حتماهرروز پول بنداز

اخه شوهرم حقوقشو ماهانه نمیگیره بعضی وقتا ۱۰ روز بعضی وقتا ۱۵ روز . تا وقتی ماه تموم شه .چون یجا پولش دستمون نمیاد نمیتونم دقیق برنامه ریزی کنم

گلم خواهشا اینکار و با خودت نکن، انقد قانع نباش چون دیگه از یه جایی قناعت لطفی که در حق شوهر میکنی ن ...

اهوم چون چشم ب هم زدیم سه ماه گذشت بازم همینجوری روزا میگزره ب خودت میای میبینی ۱۰ سال گذشته و همون هیچ پس اندازی نداری

اخه شوهرم حقوقشو ماهانه نمیگیره بعضی وقتا ۱۰ روز بعضی وقتا ۱۵ روز . تا وقتی ماه تموم شه .چون یجا پول ...

عیبی نداره روزایی که دستت پول هست حتما حتما حتما ازش برداربنداز فک کن گم کردی اون پولو 

متاهل و عاشق