2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود ازمایش دادی شاید بره بالا

عزیزم بهم گفت چهارده روزه ازمایش بده من سیزده روزه دادم. یعنی الان من باید بیست ششم پریودشم هنو وقت موعدمم نرسیده یعنی این عدد بتایی که امروزنشون داد نسبت ب اینکه اصلاوقت پریودمم نرسیده امید هس واسه نتیجه گرفتن

عزیزم بهم گفت چهارده روزه ازمایش بده من سیزده روزه دادم. یعنی الان من باید بیست ششم پریودشم هنو وقت ...

عزیزم تو آی یو آی زیاد با پریود سر و کار ندارن 

من چند بار آی وی اف کردم همش جوابش ۱ بود حالا شما ۴ هست دوروز دیگه هم آزمایش بده ان شاالله مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم تو آی یو آی زیاد با پریود سر و کار ندارن  من چند بار آی وی اف کردم همش جوابش ۱ بود حالا ...

شما نتیجه گرفتین یانه. یعنی الان جواب چهاره یعنی امیدی هس اخه بی بی چک انداختم حاله انداخت بزوردیده میشد حاله اش

عزیزم بهم گفت چهارده روزه ازمایش بده من سیزده روزه دادم. یعنی الان من باید بیست ششم پریودشم هنو وقت ...

دکتر میگه ازمایش بده ولی خیلیا هستن تا روز موعدشونم بتا منفیه انشالله خیره یکم دیگه صبر کن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
شما نتیجه گرفتین یانه. یعنی الان جواب چهاره یعنی امیدی هس اخه بی بی چک انداختم حاله انداخت بزوردیده ...

نه عزیزم منفی شدم

آره عزیزم ان شاالله که مثبته عکس بیبی چکتو میزاری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه عزیزم منفی شدم آره عزیزم ان شاالله که مثبته عکس بیبی چکتو میزاری؟

توعکس مشخص نیس بزور دیده میشه ولی قشنگ واسه خودم مشخصه اخه دکتر بهم گفت منفیه. چون من دوره ای یو ای روکامل گذرونده بودم اگه مثبت بود حدقل بتا بالای سی میشد 

توعکس مشخص نیس بزور دیده میشه ولی قشنگ واسه خودم مشخصه اخه دکتر بهم گفت منفیه. چون من دوره ای یو ای ...

عزیزم ضرر که نداره فردا ی آزمایش بده ان شاالله بره بالا

سلام دوستان سیزدهم ای یوای ازمایش بتادادم چهاربود دکترگفت منفیه امروز شانزده روزمه ازدیروز سه بار بی بیچک زدم مثبت میشه حاله صورتی میندازه بنظرتون باردارم هیچ زمانی هم تستم مثبت نشد جز الان ک ای یوای کردم  دردای پریودی هم دارم بنظرتون چرا تستم مثبت میشه