شوهرم گفت اون عکس دوست دختر یا بهتره بگم عشق قبل از ازدواجش بود(شوهرم قبل از ازدواج یه دختری رو خیلی دوست داشته و چند ماه هم با هم دوست بودن و بعد دختره ولش کرده و ازدواج کرده و بعد از حدود دو سال هم ما ازدواج کردیم که موقع ازدواج گفت من اون موضوعو کاملا برای خودم حل کردم و فراموشش کردم)که حالا میگه من دوستمو تو باشگاه دیدم و اون راجب دختره گفت که چقدر چاق و زشت شده و زندگی خوبی هم نداره منم گفتم آمارشو برام در بیار اونم بعد یه مدت عکسارو برام آورد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍