2777
2789

شوهرم گفت اون عکس دوست دختر یا بهتره بگم عشق قبل از ازدواجش بود(شوهرم قبل از ازدواج یه دختری رو خیلی دوست داشته و چند ماه هم با هم دوست بودن و بعد دختره ولش کرده و ازدواج کرده و بعد از حدود دو سال هم ما ازدواج کردیم که موقع ازدواج گفت من اون موضوعو کاملا برای خودم حل کردم و فراموشش کردم)که حالا میگه من دوستمو تو باشگاه دیدم و اون راجب دختره گفت که چقدر چاق و زشت شده و زندگی خوبی هم نداره منم گفتم آمارشو برام در بیار اونم بعد یه مدت عکسارو برام آورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میخام زنگ بزنم و از دوستش علی بپرسم که آیا واقعا اینطور بوده یا قضیه چیز دیگست؟

می‌دونم اگه زنگ بزنم شوهرم بی نهایت ناراحت و عصبانی میشه و دعوا میکنیم ولی اگه زنگ نزنم هم همیشه شک تو دلم میمونه به نظرتون چیکار کنم