2777
2789

بايد تو گوگل سرچ كنى تلوبيون اسم برنامه رو هم تايپ كنى آرشيو برنامه رو برات مياره كل قسمتهارو همينجورى برى تو سايتش تيكه تيكس سخته پيدا كردنش

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگردین همونجا ، تیکه های کوتاه فیلما رم دیدم توش زیاد به تایمش نگاه کنید تایمای یکی د ...

من از سایتش میرم شاید باید ثبت نام کنم اره؟؟ 

مثلا میخوام شبکه چهار زندگی پس از زندگی ببینم   همش خلاصش گذاشته کاملش نیس

بايد تو گوگل سرچ كنى تلوبيون اسم برنامه رو هم تايپ كنى آرشيو برنامه رو برات مياره كل قسمتهارو همينجو ...

همون دیگه از سایتش میرم کاملش برام نمیاره خلاصه میزاره شاید باید ثبت نام کنم؟؟

من از سایتش میرم شاید باید ثبت نام کنم اره؟؟  مثلا میخوام شبکه چهار زندگی پس از زندگی ببینم&nb ...

نه ثبت نامی نیست 

تو همون برنامه هایی که میاره از تایمش متوجه میشین که کدوم کامله 

مثلا اونی که ۱ ساعته رو باز کنید ، پایینش مدت زمان زده 

همون دیگه از سایتش میرم کاملش برام نمیاره خلاصه میزاره شاید باید ثبت نام کنم؟؟

نه ديگه ميگم تو سايتش نرو، از گوگل سرچ كن، مثلا تو گوگل بنويس تلوبيون زندگى پس از زندگى شبكه ٤ بعد اينتر رو بزن ليست رو كه آورد سايتش رو انتخاب كن آرشيو برنامه رو آماده برات آورده 

یعنی از یه سایت دیگه ببینم؟ چون تو گوگل زدم سایتای مختلف اومد

نه عزيزم ميگم مستقيم تو تلوبيون سرچ نكن تو گوگل سرچ كن از نتيجه جستجوهاى گوگل برو توى تلوبيون كه برات آرشيو بياره اگه تو تلوبيون سرچ كنى كليپهاى دو سه دقيقه اى مياره 

نه عزيزم ميگم مستقيم تو تلوبيون سرچ نكن تو گوگل سرچ كن از نتيجه جستجوهاى گوگل برو توى تلوبيون كه برا ...

خب همون تو گوگل زدم ولی بازم خلاصس. اگه حوصلت اوند نگا کن ببین درست نمیگم

نه عزيزم ميگم مستقيم تو تلوبيون سرچ نكن تو گوگل سرچ كن از نتيجه جستجوهاى گوگل برو توى تلوبيون كه برا ...

اها بالاخره از تو لابه لاش پیدا کردم 😂😂 عزیزم دستت درد نکنه لطف کردی