2777
2789

اگر جایی شاغل هستین توی زندگی مشترک تون پولتون رو مثله همسرتون خرج می کنید ؟به نظر شما خونه و ماشین با حمایت مالی خانوم باید سه دونگ سه دونگ بشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر برای پیشبرد زندگی به درامد من هم نیاز باشه حتما این کار میکنم

چه اشکال داره. وقتی میدونم همسرم داره واقعا تلاش میکنه. با شریک کردن درامد من کیفیت زندگی مون میره بالا

قطعا آسایش و پیشرفت یه زندگی با درامد بیشتر ؛ بیشتر میشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

انقد من حرص خوردم سر این موضوع که پیر شدم. من میگم وظیفه مرد تامین مایحتاج زندگیه زن اگه کار کنه میتونه کیفیت زندگی رو ببره بالاتر.ولی خودم شخصا پول من پول تو نداشتم هیچوقت،کرایه خونه رو دادم خرید خونه کردم برای شوهرم وام گرفتم قسطاشو خودم دادم... حالا یه ماشین جدید خریدیم گفتم به نام من بزن هزار تا ادا دراورد، درصورتی که من اگه پولامو نگه میداشتم و خرج خونه نمیکردم الان ۴ تا از همین ماشین خریده بودم واسه خودم... 

و خدایی که در این نزدیکیست ...

کل خونه باید ب نام زن بشه به نظرم 

حالا ماشین طوری نیست  نباشه اما زن داره از آرامشش از وقتی ک باید تو زندگیش باشه میزاره استهلاک جسمش و سروکله زدن تو محیط کاری رو در نظر بگیری همش فداکاریه زنه 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
اگر برای پیشبرد زندگی به درامد من هم نیاز باشه حتما این کار میکنم چه اشکال داره. وقتی میدونم همسرم ...

و اگه بدونید قرار نیست هیچی به نامتون باشه و بعد چندین سال کار کردن هیچی از خودتون ندارید چطور؟