2777
2789

بچه ها لطفا از تجربتون درباره اون ماهی ک اقدامتون موفق بود بهم میگین ؟ شاید به خیلیا مثل من کمک کنه...

و خدایی ک بشدت کافیست...💜

دو دست میخواد دو پا همین 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سوال خوبیه

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

نه نمیشه.....بد آموزی داره    

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
پکیج بارداری سریع خواستین در خدمتم midwife_haddadi

یکم توضیح میدی

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

چرا اینجوری جوابشو دادین نی نی سایتی های با فرهنگ؟خب اومده اینجاکه یاد بگیره دیگه

عزیزم تخمک گذاریتو مشخص کن واقدام کن.اقدام بیشتر توی روزای تخمک گذاری شانستوبیشترمیکنه.استرسوبزارکنار کلا

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲