2777
2789

من ۶ ماه یه بار وکس میکنم سخت نیست بیشتر اپلیدی استفاده میکنم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو ساله خودم با صمغ عربی 

راسی این چجوریه؟؟؟هرسری باید چقدر ازش استفادهکرد واقعا مثل تو فیلما ی تیکه برداری کل بدنو شیو میکنه؟؟خوبه راضی ازش؟؟

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
راسی این چجوریه؟؟؟هرسری باید چقدر ازش استفادهکرد واقعا مثل تو فیلما ی تیکه برداری کل بدنو شیو میکنه؟ ...

من اولاش که بلد نبودم زیاد زیاد برمیداشتم‌ یه تیکش میشد فقط. ولی بعد دو سه دفعه دستم راه افتاد یه ذره برمیدارم کل پامو میندازم.

به مرحله کل بدن با یه ذره هنوز نرسیدم به شخصه.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
چی هست؟؟ سخته مثل وکس درد داره؟

صمغ آدامسی نیازی به گرم و پد نداره 

میتونی بی حسی اسپری  بزنی راحت 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
راسی این چجوریه؟؟؟هرسری باید چقدر ازش استفادهکرد واقعا مثل تو فیلما ی تیکه برداری کل بدنو شیو میکنه؟ ...

اندازه یدونه گردو صمغ بردار بچسپون رو موها بکنش دوباره همونو بذار اونقد با همون انجام بده که چسبندگی شو از بین بره ..۲۵۰گرم صمغ برای شش ماه استفاده میکنم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
همین الان انجام دادم تازه کارم تموم شد 

اافرین خیلی راحته