2777
2789
عنوان

بارداری

214 بازدید | 13 پست

سلام من آخرین پریودیم 20 اسفند بوده تا امروز هرچی بی بی چک گذاشتم منفی بود یه بار هم 11اردیبهشت رفتم ازمایش بتا 2.2 امروزم که 19 اردیبهشت دوباره از دادم 1.8 بود هشت ماهه اقدام دارم خودم 19 سالمه شوهرم 29 بنظرتون مشکل چیه نه حامله ام نه پریود میشم 

عزیزم به احتمال زیاد یاهورمونات بهم خورده یاخدایی نکرده کیست داری. چون برای منم همین اتفاق پیش اومد.بروآزمایش هورمون وسونوگرافی انجام بده ان شالله که چیزی نیس

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اولین فرصت برو دکتر زنان مشکلتو بگو منم مشکل شمارو داشتم کیست داشتم و تنبلی تخمدان ب همون نام و نشون ۳سال بچه دار نشدم حتما پیگیری کن ایشالا که چیزی نیست و زود رفع میشه

کیست خیلی هم ترسناک نیست عزیزم با دارو میشه کنترل کرد ولی از من ب تو نصیحت مرتب دکتر زنان برو و کامل ...

چشم خیلی ممنون خودم قصد داشتم برم ولی اون دکتر آزمایشگاه گفت بعضی ها دیر معلوم میشه 

چشم خیلی ممنون خودم قصد داشتم برم ولی اون دکتر آزمایشگاه گفت بعضی ها دیر معلوم میشه 

ن دیگه انقدر دیر معلوم نمیشه فکر نمیکنم باردار باشی ولی اگه باردارم باشی باید دکتر بری قربونت عزیزم ایشالا ب زودی مامان بشی

ن دیگه انقدر دیر معلوم نمیشه فکر نمیکنم باردار باشی ولی اگه باردارم باشی باید دکتر بری قربونت عزیزم ...

خیلی ممنون خودم احساس می‌کردم که باردار نیستم شاید کیست یا تنبلی داشته باشم ولی به اصرار همسرم رفتم دوباره آزمایش اخه الان هشت ماهه اقدام داریم