2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمی نداشتم فقط یهویی پریود شدم

بیشتر میشه توضیح بدید ؟ پریودتون تاخیر داشت یعنی ؟ تست بتا مثبت بود ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بیشتر میشه توضیح بدید ؟ پریودتون تاخیر داشت یعنی ؟ تست بتا مثبت بود ؟

آره عزیزم من باردار بودم بعد از ۱۵روز ک از موعدم گذشت دیدم عه پریود شدم دیگه رفتم دکتر سونو شکمی کرد گفت باردار نیستی برو ی آزمایش بده رفتم آزمایش دادم همچنان مثبت بود بعدشم رفتم سونو وارژینال گفت خارج رحمیه و بستری شدم یک هفته

اما الان عدد بتای اون موقمو یادم نمیاد 

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
آره عزیزم من باردار بودم بعد از ۱۵روز ک از موعدم گذشت دیدم عه پریود شدم دیگه رفتم دکتر سونو شکمی کرد ...

ممنون عزیز

خواهش گلم  الان مشکل شما چیه اگه دوست داری بگو

من الان با امروز ۱۶ روزه عقب افتاده پریودم . که تو عمرم سابقه نداشته . پنج روز بعد تاخیر بی بی چکم مثبت شد ولی ۸ روز بعد تاخیر بتام ۳.۸ بود که منفی بود . الان چند روزه درد شدید دارم زیر دلم و سینه ها هم درناک شدن به شدت . در حالی که من هیچوقت تو پریودیم درد ندارم . کلا حالم بده گاهی حالت تهوع دارم گاهی کمردرد 

من الان با امروز ۱۶ روزه عقب افتاده پریودم . که تو عمرم سابقه نداشته . پنج روز بعد تاخیر بی بی چکم م ...

عزیزم حتما برو ی سونو واژینال بده 

اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه و ندونی ممکنه رحمت و لوله هات آسیب ببینن

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
عزیزم حتما برو ی سونو واژینال بده  اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه و ندونی ممکنه رحمت و لوله ها ...

اره فکر کنم صبح حتما برم . حالم اصلا خوب نیست 😭

سلام اینجا بگو چرا اخراجش کردن

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .