2777
2789

توروخدا دعا کنین حالم داغونه هنوز پول متورمونو ندادیم دلم میخوادبمیرم همش بخاطر من بود من بردمش.بازار تا برام کفش بخره همش مقصر منم دارم از سردرد میمیرم تورو به اما حسین قسمتون میدم دعا کنین پیدا بشه 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

حرومش باشه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش ماشین ما رو هم دزدین . یه ماه پیشم خونه مون تو روز روشن و ماهم خونه بودیم دزدین

دزد زیاد تقصیر تو نیست. ولی قفل و زنجیر نزده بودید؟؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
آروم باش ماشین ما رو هم دزدین . یه ماه پیشم خونه مون تو روز روشن و ماهم خونه بودیم دزدین دزد زیاد ت ...

قفل کرده بودیم قفلو شکوندن

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
قفل کرده بودیم قفلو شکوندن

ولش کن میدونم سخته ماهم وقتی ازمون دزدن دلم درد گرفت خیلی ناراحت شدم ولی چه فایده اون رفت ولش کن هر چی شده گناهش گردن اون بدبخت که فکرکرده زرنگی کرده دزده اون دنیا آتیشش میزنن حروم خورو

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆