2777
2789

مرسی از همه عزیزایی که  انرژی مثبت دادن بهم و تشویقم کردن که ب فکر خودم باشم و به خودم برسم 

من تصمیممو گرفتم ن بخاطر حرف نامزدم بخاطر خودم بخاطر لباسای نویی که دارمو حتی ی بار نتونستم بپوشم چون بهم کوچیک شده بخاطر لباس عروسم و عکسای عروسیم لاغر میکنم توکل بخدااز همین امروزم شروع کردم دعا کنید خدا بهم اراده قوی بده که ی روز همه اونایی که مسخرم کردن یا تحقیرم کردن شرمنده شن بابت حرفشون🥰

و این که تمام کسایی که گفتن جدا شو بخاطر ظاهرت میخواد و چاق شی من همسرم و دوس دارم و تاالان هیچ وقت کاری نکرده که ناراحتم کنه و همیشه هوامو داشته و هرچی خواستم مث پدر که با بچش رفتار میکنه تو سخت ترین شرایط مالی هرجور بوده واسم فراهم کرده این دفعه ام کاری کرد که ب خودم بیام و هیچ وقت فکر جدایی نمیکنم سعی میکنم که انشالله تا ۶ ماه اینده به بهترین اندام برسمو اینجا تایپیک بزنم و بهتون خبر بدم 

ممنون از همتون واسم دعا کنید که خدا بهم انرژی و انگیزه و اراده بده 😘😘😍😍🥰🥰

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

ایشا الله 

فقط از رژیم سخت استفاده نکن که اول کاری زده بشی

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

😭من چکا کنم ک چاق شم خدا خستم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

آفرییییین💃💃💃 تبریک میگم واقعا تصمیم خوبی گرفتی. امیدوارم به زودی خبر لاغریتو بشنویم و باور کن آنقدر حالت خوب میشه و اعتماد بنفس میگیری که دیگه هیچ رقمه حاضر نمیشی خرابش کنی و خوش هیکل میمونی. فقط برای اینکه یه برنامه منظم داشته باشی و سر خود پیش نری، احتمال ول کردن رژیم هم پایین بیاری حتما برو پیش یه متخصص تغذیه یا اگر شهری هستی که نداره، آنلاین از دکتر کرمانی (یا هرکس که دوست داری) برنامه بگیر

شیره انگور و آرد سنجد 

همش الکیه😭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|