2777
2789

۱۱ روز پیش ۱۰ تا قرص سایتوتک مصرف کردم برای سقط یکم خونریزی داشتم امروز رفتم سونو گفت جنین سرجاشه نیوفتاده ولی مرده در هفته ۶ ام

دکتر گف برم بیمارستان بستری شم برای کورتاژ گفت نگو قرص خوردی سروصدا راه میندازن

من از کورتاژ میترسم هیشکی رم ندارم همراه بیاد واسم بچه کوچیک هم دارم تو خونه .حالا چیکار کنم😭

ترس نداره ک گلم صبح زود بری عصر مرخصی 

دردش هم مثل پریودیه بنظرم همرا نمیخوای چون عمل سختی نیست

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو به یکی بسپار 

همسایه ای فامیلی کسی 

برای من که رفتم بیمارستان رفتم اتاق عمل بیهوشی کامل 

بعد بهوش اومدم و رفتیم خونه 

یکی دوروز خوابیدم فکر کنم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بچه رو به یکی بسپار  همسایه ای فامیلی کسی  برای من که رفتم بیمارستان رفتم اتاق عمل بی ...

تو شهر غریبم کسی رو ندارم .ینی هستا فامیلای شوهرم ولی بچم پیششون بیقراری میکنه فک نکنم بمونه

برم پرسنل سرم جیغ جیغ نمیکنن ک چرا سقط کردی؟

نه اصلا حرف قرص رو نزن بگو دکتر گفت رشدش متوقف شده  شاید بهت یک دستی  بزنند ک قرص خوردی زیر بار نررو

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
برم پرسنل سرم جیغ جیغ نمیکنن ک چرا سقط کردی؟

منم سی روز قبل کورتاژ کردم ده دقیقه بود بیهوش میکنن نمیفهمی، دو تا سونو داشته باش که نشون بده جنین مرده ، بفرستن برای کورتاژ، شناسنامه خودت و همسرت رو هم واسه پذیرش میخان