2777
2789
سلام.اگه البالوت شیرینه به ازای هر کیلو یک کیلو شکر بریز و اگه ترشه یک کیلو و دویست.لایه یه لایه شکر بریز لای البالو ها.بزار یه روز بمونه.فرداش با حرارت زیاد بزار به جوش بیاد بعد جوش امدن زیرش رو ملایم کن یه بیست دقیقه دیگه بزار بپزه.شربتش رو جدا کن به عنوان شربت البالو .مابقیش هم میشه مربا.اگه بیشتر بجوشه رنگش کدر میشه.این تجربه منه
دلم تنگه برای روزاهای پاک بچگیم.خسته ام خسته.روح و تنم ازرده شده تو این کوران زندگی😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش باربی خوبه منتها شربتت خوشرنگ و لعاب نمیشه یه ذره های از گوشت البالوها تو شربت دیده میشه من خوشم نمیاد من از اول برا شربت یه جور دیکه درست نیکنم و تفاله ها شو لواشک میکنم
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool. William Shakespeare