2777
2789

دخترم ۳ سالشه ۱۲ کیلو خیلی لاغره

از صبح شیر برنج،یه لیوان شربت،۱۰ تا پسته،۵قاشق ماکارانی،۲لیوان شیرکاکائو،یه موز خورده خیلی کمه؟بچه های شما ازصبح تا الان چیا خوردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳تا لقمه کره پنیر گردو ۴ تا تکه جوجه یه لیوان دوغ ۵ تا بادام هندی و ۳تا بادوم ۱۱ کیلوئه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خیلی بی اشتهاست همینارم با کلی زورو بدبختی بهش دادم🙄دیگه واقعا نمیدونم چه کنم

ببرش دکتر کودکان بهتون دارو افزایش تغذیه بده

چون با این وزنی ک شما میگی احتمالا کمبود وزن داره

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
ببرش دکتر کودکان بهتون دارو افزایش تغذیه بده چون با این وزنی ک شما میگی احتمالا کمبود وزن داره

آره نمودارش اصلا خوب نیس دکترم بردم فقط شربتای اشتها اور داده که تاثیری نداشته خیلیم تحرکش زیاده

آره نمودارش اصلا خوب نیس دکترم بردم فقط شربتای اشتها اور داده که تاثیری نداشته خیلیم تحرکش زیاده

اخی عزیزم❤غذاهایی ک دوست داره درست کن ب زووور بهش بده.

چیزایی که قند و شکر داره هم عالین

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست