2777
2789
عنوان

کیا لکه بینی قبل پری داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 52 پست
منم همینم دکتر گفت حداقل باید بیست روز پاک باشی که بتونی باردار شی  کلافه ام چهار ساله اقدامم

ولی من چندتا دکتر رفتم، او موقع بین دو پریودم ۱۷ روز بود با ۱۰ روز پریودی، که گفتن سیکلت ۲۷ روزه هست و مشکلی نیست، جدیدا شده ۱۴ روز فاصله بین دو پریود،  اینا همش به خاطر سردی رحم هست و باید ریشه ای درمان بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر نزله سرد، دوا البلغم، روغن بابونه و مصطکی، دلنوشته گل گاوزبان، و یه روغن دیگه یادم نمیاد، با کل ...

ممنون

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
وای عزیزم باورم نمیشه کسی مثل من باشه، فکر میکردم فقط خودمم که اینطوری ام،امیدوارم جفتمون خوب بشیم، ...

عزیزم شما دکتر رفتی چه داروهایی مصرف کردی؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
وای عزیزم باورم نمیشه کسی مثل من باشه، فکر میکردم فقط خودمم که اینطوری ام،امیدوارم جفتمون خوب بشیم، ...

دکتر نگفت علت درد زیاد چیه؟ آخه منم از وسط سیکل درد دارم تا موقع پریود

گفتن شاید به خاطر اندومتریوز باشه که اونم نبود

منم همین حدسو میزدم که نبود واسه اینکه  بفهمی آندومتریوز نیست سونو واژینال دادی یا آزمایش خیلی مهمه برام حتما بگو