2777
2789

بچه ی منو چند سال پیش سقط کرد هرچی التماسش کردم گوش نکرد حالا من ناباروری دارم پولیپ رحم دارم که باید عمل شه و یکی از لوله هام بسته ست و تنبلی تخمدان و.... خیلی حالم بده هر روز خودشو خانوادشو ( اوناهم نقش داشتن تو کشتن جنین من) نفرین میکنم 

میگم نکنه من دیگه باردار نشم و چند سال دیگه که یائسه شدم شوهرم بتونه راحت و بدون مهریه طلاقم بده. میخوام یه نامه معتبر بگیرم بنویسه من ( خودشوهرم) بچه نمیخوام که فردا نتونه قانونی منو بیچاره کنه ( خانوادش خیلی بی شرفن اگه بتونن همچین کاری کنن میکنن شوهرمم دهن بین اوناست) بنظرتون خوبه؟ نامه چجوری نوشته شه؟ کجا نوشته شه؟ پیش وکیل برم بنویسم؟ البته بعدشم درمانم رو پیگیری میکنم ولی خیالم راحت میشه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

چجوری سقط کرد؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری بچتو کشتن؟مگ تو شکم تو نبود

من تو عقد بودم و خانوادم اطلاع نداشتن از خواهر شوهرم یه کتک خوردم بعدم بردن مامایی و...

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من تو عقد بودم و خانوادم اطلاع نداشتن از خواهر شوهرم یه کتک خوردم بعدم بردن مامایی و...

نفهمیدم . ینی با کتک خواهر شوهر افتاد ؟ 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

واقعا چرا اینقدر مظلومی؟ شوهرت هیچی نگفت ب خواهرس؟ تخم اون بوده نه تقصیر تو!

نمیدونم چرا همه چیز تقصیر زناس تو این مملکت.

خیلیییی اشتباه کردی همون موقع باید جدا میشدی

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم