2777
2789

فارسیه؟🙄

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دری

اها آخه نفهمیدمش 

معنیشو میگی؟میشه همین که چه خنده هام بی اثره چه گریه هام بی اثر یا اشتباه متوجه شدم؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
یه اهنگ افغانستانی 

بیا گلم فقط سختت همش باهم انجام نده یکی انجام بده تموم شه بعد بعدی شروع کن حتما ها انجام بده 

خیلی دوس دارم اثر کنه برلتون تا منم خیالم راحت باشه بعد جداییم میتونم با اینا فراموش کنم ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7366670/کیا-میخوان-عشقشون-فراموش-کنن-بیاین-یه-روش-بگم-فقط-یه-هفته-بعد-نتیجه-بهم-بگینا

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
اره درسته

ساعت مشتری رو هم هر وقت اون دعا نوشتنی خواستی بنویسی بگو بهت بگم گلم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
ممنون حتمن

انجامشون میدی ؟ یادم باشه ازت بپرسم از امروز فردا شرو میکنی ؟