2777
2789
عنوان

خیانت

1342 بازدید | 18 پست

به نظر شما مردی که چندسال به زنش خیانت می‌کرده وحالا پشیمونه دوباره میشه بهش اعتماد کرد؟ 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که اینجوریه قطعا دفعه بعدی ام وجود داره که خیانت کنه من نمیتونم زندگی کنم با همچین ادمی چون وقیح

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

جامعه خ بد شده 

واقعا چرا اقایون خیانت میکنند 

من چند روز پیش  رفته بودم کتابفروشی  

یه پسر  اومد جلو ب من پیشنهاد  دوستی داد 

من فک کردم مجرده  اخه خودمم مجردم 

بعد ک مشخصاتشو گفت   ۲۴  سالش  بود   پرستار بود و گفت  ۶ ماه  عروسی کردم و عاشق همسرم هستم ! 

دلم میخواد انقدر با کتابی ک تو دستم بود بزنم تو سر و صورتش تا جونش بالا بیاد  

اگه زنش انقدر بدبخته که هنوز باهاش مونده بله دوباره هم میتونه اعتماد کنه البته با عرض پوزش از بعضی ...

آخه نمی‌خواستم پیش اون زنه کم بیارم جا بزنم آماده کنم زندگیمو که بیاد راحت جای منو پر کنه

جامعه خ بد شده  واقعا چرا اقایون خیانت میکنند  من چند روز پیش  رفته بودم کتاب ...

خاک بر سر مردا بخاطر هوس پا میدارم رو عشق و احساس زنشون

خاک بر سر مردا بخاطر هوس پا میدارم رو عشق و احساس زنشون

من اون لحظه  ب خودم گفتم  بیچاره  خانمش  

بنده خدا با هزار امید  با این پسر ازدواج کرده 

من اگه ادرس خانمشو داشتم حتما  بهش میگفتم  تا هرچه زودتر تکلیف خودشو بدونه