2777
2789

یه آزمایش خون معمولیه؟

یا از جفت میگیرن؟

بعد باید ناشتا باشم؟

و اینکه برای سونو nt حتما باید قبلش چیزای شیرین بخورم؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

ازمايش معموليه كار خاصي نميخواد بكني ناشتا نميخواد باشي

قبل سونو هم شيرين بخور كه دوباره كاري نشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمايش معموليه كار خاصي نميخواد بكني ناشتا نميخواد باشي قبل سونو هم شيرين بخور كه دوباره كاري نش ...

مرسی عزیزم😍😘

پس همه آزمایشگاه ها انجام میدن اینو

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
اره ازمایش معمولیه  اول باید بری سونو بعد میری ازمایش اونجا برگه سونو ازت میخوان

عه! چ خوب ک گفتی

چون اول میخواستم برم آزمایش🤦🏻‍♀️😂

نمیدونم خون دوست داری یانه خب ولی برای حس خوبی داشت وقتی سوزن رو وارد پوستم کرد یه حس شیرین😌😂

خون دوست ندارم

ولی آره،باحاله😂

مرسی عزیزم😍😘 پس همه آزمایشگاه ها انجام میدن اینو

🌹🌹🌹

براي من دكترم حساس بود خودش ادرس ازمايشگاه داد گفت اونجايي ك من ميگم ازمايش بده

ولي بقيه ازمايشگاه ها هم انجام ميدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

🌹🌹🌹 براي من دكترم حساس بود خودش ادرس ازمايشگاه داد گفت اونجايي ك من ميگم ازمايش بده ولي بقيه از ...

آهان

ممنونم عزیزم

ما یکی دو جا طرف قرارداد داریم ک همونجا میرم،آزمایشگاه خوبین

آهان ممنونم عزیزم ما یکی دو جا طرف قرارداد داریم ک همونجا میرم،آزمایشگاه خوبین

اره ازمايشگاه معتبر باشه مشكلي نيست 

فقط جوابش يكم دير مياد 

و اينكه نبايد فاصله بيفته بايد تو ١ روز اول سونو انجام بدي بعد ازمايش

اره ازمايشگاه معتبر باشه مشكلي نيست  فقط جوابش يكم دير مياد  و اينكه نبايد فاصله بيفته ب ...

آهاااان!

اینم نکته ظریفی بود واقعا ممنونم😍🙏🏻😂