سلام دوستای گلم خواستم درمورد کپسول چاقی فرشته تجربیاتموبگم..دوستان همونطورک تو پاپیک قبلیم درمورد کپسول گفته بودم من حدود دوسه سال پیش ی دوره چندماهه خوردم ک واقعا معجزه کردو منی ک ورزش میکردم هرنوع عرقیجات و دارو عطاری براچاقی استفاده میکردم امااصلاتاثیر نداشت یابرگشت میکردم اماوقتی چندسال پیش خوردم از وزن52ب 70و خورده ای تبدیل شدم و حالب اینک من تو گوگل درموردش خوندم ازترس سکته میزدم ک میگن دارم فلج میشم یامردم ازبدن درد یاهزارچیز دیگ و اینک نازایی میاره من دوستان طی دوره چندسال پیش دردوره مصرف باردارشدم و ب عطاری ک گفتم گفت ب خاطر طبع گرم دارو بچت پسره هیچ مشکلیم نداره ک همونم شد امامیایم سر موضوع اصلی ک حدودآ یماه پیش من تصمیم گرفتم درحد ی بسته استفاده مجددکنم و صورتم پر بش بعلت شیردهی لاغرشده بود یمقداریعنی از72ب64شده بودم ک رفتم طبق رول سراغ عطاری و درخواست فرشته کردم ک بعدازاستفاده ک ازحدود80کپسول10تاییش مونده بود رفتم گفتم ک چ تاثیر نداره و اصلافرقی نکردم درحالی ک فرشته نزدیک10روز ک بش متوج تغییرات میشی وزنم ک کرد3کیلو کم کرده بودم اونارو ازم گرفت و ی بست دیگ دادچون بهش گفتم اینارو میخورم اصلاگشنم نی درحالی ک دوسال پیش من صبحااز زور گشنگی معدم دردمیمد و بیدارمیشدم پسر عطاری گفت این نوع فرشته روببرهمونک میخای من استفاده کردم بعدازدوسه روز یعنی تقریبا7/8تاکپسول دیدم ک کلا معده درد دارم شبایا کلا موقع درازکشیدن مث زمان پریودی ازدردمفاصل خواب ندارم و حدود ساعت2/3شب ک میش تاخود صب ازحالت تهوع خواب ندارم رفتم باز سراغش اینبارب استادش گفتم ن اون پسره عطار گفت ایما3مدل ضعیف خیلی قوی و متوسط ک من اول ضعیفو داده بود بعدم خیلی قوی اماالان ک چندروزه فرشته متوسط استفاده میکنم عالیم ن عوارضی دیدم ن هیچی جالب اینک تغیراتم میبینم این تاپیکو زدم دیدم تمام عوارضی ک دوستان زدن تقریباهمونی بودک منم تجربه کردم و اینک عطاریکی از آشناهای ماس و ازعوارضی ک توگوگل خوندم بهش گفتم گت تنهاعوارضش اینک ازگشنگی شاید دلت چیزای شیرین بخاد ک خوردن زیادش باعث جوش بش ک اگ چیز شیرین زیاد خوردی کاسنی بخوریامایعات زیاد یاخاک شیرک جوشات رفع بش وگرن هیچی نمیش واقعا هم راسته چون ن من بلک زن داداشمم استفاده کردیم درحد4/5تابسته80تایی ولی یکی از این نظرایی ک نوشتن برامون نشده هرچ زدم نظر درمورد فرشته سال جدید یا99ببینم نبود گفتم بگم شاید بدرد کسی بخوره ممنونم ک خوندیدن شرمنده زیادشد
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
یچیز دیگم اضاف کنم ک اگ یمقدارنفع شکم داشتین یامعده مال اینک اشتهاتون زیاد شده و خیلی خوردین نسبت ب قبل براهمین حس میکنید شکمتون ورم داره دوستان دردوره استفاده درازنشست و شنایادتون نره ک شکم پیدا نکنید🙏🙏
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
شوهرم میخورد نمیتونست دستشویی کنه،روده هاش اذیت بود یبوست شدید،کلا قرصای لاغری باعث اسهال میشن بدن ابشو از دست میده،قرص های چاقی هم یبوست میارن که بدن وزن رو از دست نده
شوهرم میخورد نمیتونست دستشویی کنه،روده هاش اذیت بود یبوست شدید،کلا قرصای لاغری باعث اسهال میشن بدن ا ...
ن گلم اتفاقا من همپچین موردی برام پیش نیومدبرعکس زیاد میرم دسشویی چون بدن بیشترازقبل وعده غذایی میگیره شاید مث من ک اول بهم داده بهش نساخته باید هروقت استفاده کردیم خوب نبود ببریم بگیم تانسبت ب روال بدنمون دارو بدن فرق نداره مث ی دارو ک از داروخون میگیریم امامن توج ک کردم رنگ ته قوطی فرشته هایی ک بهم داد فرق داشت گفت 3رنگه
ب حرف این گوش نکنید کلا گرفتار میشید قرص فرشته بخورید من خیلی گرفتار شدم بخدا قسم ریزش مو شدید پوکی استخوان معده درد برگشت خیلی بد زشت شدم کلیه درد کبد درد به خدا میگم هیچ قرص کثافت تر ازاین نیست