2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
حسه تو اینه که اون اعتماد به نفستو ازت میگیره و غرورتو میشکنه اون مجبوره از تو دوری کنه چون اینطوری ...

همه چیزایی که گفتین درسته ولی همسرم از من دوری نمی کنه همیشه پاسخگو هست ولی مثلا اون روز مهمان هامون تا دیر وقت نشیتن همسرم چون صبح ساعت پنج باید میرفت سرکار از من توقع داشت من به مهمان ها بفهمانم ولی من یادم نبود این کارو بکنم از من ناراحت شد وبعد از مهمان ها سرد شد رفتارش واخم کرد وغرغر کرد،بعد من جامو بردم تو پذیرایی انداختم توفع داشتن بیاد دنبالم ولی نیومد دنبالم که بگه بیا پیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دی هستم شوهرم مرداد   نظرتون درمورد ماهم همینه؟

رابطه بین شما اونقدرا هم خوب نیست ولی نمیشه گفت بده!

درسته که حوصله سر بر و تکراریه ولی شما هر دو تو قلب هم دیگه جای دارید

شوهرت با چشاش اینور اونورو زیر نظر داره تو باید بیشتر باهاش پایه باشی و آرامششو تامین کنی

اون ممکنه گاها بد اخلاق و عصبی بشه و پتانسیل اینو داره که قهر کنه،زیاد بهش نچسب و کمی ازش فاصله بگیر اینطوری ارزش بیشتری برات قائله در ضمن همه چیزت رو بهش نگو.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
همه چیزایی که گفتین درسته ولی همسرم از من دوری نمی کنه همیشه پاسخگو هست ولی مثلا اون روز مهمان هامون ...

اون کسی نیست که مدام همونکاریو بکنه که توقع داری اون مغرور تر از توعه فقط گاهی دلش برات میسوزه که نازتو میخره.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
 اون کسی نیست که مدام همونکاریو بکنه که توقع داری اون مغرور تر از توعه فقط گاهی دلش برات میسوزه ...

شما که بدتر میخوای خرابش کنی

دستتون دردنکنه من کاملا از رابطه بینمون با خبرم 

فقط کمک خواستم از کسایی که تجربه موفقی در کنار گذاشتن وابستگیشون داشتن