2777
2789

@1nasirin

آبجی ب خدا ناخواسته بود اگه دلخور شدی 

تو رو خدا حلال کن 

نمیدونم از کجای حرفم ناراحت شدین 

ولی منظور بدی نداشتم 

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

@1nasrin‍ 

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@1nasrin‍    بیا بگو حلال کردی شرمندتم ب خداااا 

منظور بدی نداشتم 

اصلا متوجه نشدم از کجاش دلتون شکست 

حتما میبخشت انقد که مهربونی🙂 حالا چی شده بوده

شاید راضی نباشن بگم 

من با منظور دیگ ی حرفی زدم فک کنم ایشون بد برداشت کردن 

عزیزم این کاربر خیلی مهربونه میبخشتت.

فقط براش خیلی دعا کن خیلی گرفتاری داره.

برای رفع گرفتاری هاش دعا کن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
عاقا یختشابگو من فوضولم😐

من تو تاپیک قبلیم ی سوال پرسیدم.ازشون و ی چیزی گفتم 

فک کنم بد منظورمو متوجه شدن 

عزیزم این کاربر خیلی مهربونه میبخشتت. فقط براش خیلی دعا کن خیلی گرفتاری داره. برای رفع گرفتاری هاش ...

😭😭😭

خیر سرم قصدم همین بود ک برا منتظرا دعا کنیم 

وگرنه من هر شب تاپیک میزنم برا منتظرا دعا میکنم خودمم مجردم 

اخه من دو تا جمله گفتم نمیدونم اصلا کدومش رنجیدن ک توضیح بدم

فقط گفتن  با حرفم.دلشون شکست 

در صورتی ک من ب خدا منظورم فقط این بود ک دعاهامون در حق هم بهتر جواب میده

اصلا کاش دعا نکرده بودم 😭😭😭😭

من مجرد و چه به دعا برای منتظرای بچه 

من رفتم پیدا کردم ( پاک شده بود ولی کامنت شما رو دیدم )

منم بد برداشت نکردم منظورتونو تو اون تاپیک 

ایشالا که ایشون میبخشن ، سو تفاهم بوده  اونجا هم عذرخواهی کردین 

خودتونو اذیت نکنید