2777
2789

یک سوره حمد ثوابش هدیه به حضرت مریم 

یک سوره حمد ثوابش هدیه به حضرت زهرا 

یک سوره حمد هدیه به حضرت خدیجه 

یک سوره حمد هدیه به همسر حضرت زکریا 

یک سوره حمد هدیه به ام البنین 

14تا صلوات هدیه به 14معصوم 

10مرتبه یا خیر الوارثین 

یا خیرالوارثین به درگاهت دعا میکنیم دامن تمام منتظران رو با فرزندی سالم و صالح و عاقبت بخیر سبز کن 

آبجی گلم اگه اومدی اینجا دعا ها رو بخون و لایکم کن 

چیزی از وقت تو رو نمیگیره ولی ممکنه حین دعا کردنت مرغ آمین رد شه و دامن ی منتظر سبز 

بزرگترین ثواب شاد کردن دل مومن هست 

با این دعا دل خیلی ها شاد میشه 

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

@عشقمهشوهرم  

برای دوست منم دعا کنید لطفا 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعای فراوون دارم ۹ساله منتظرم حالم خوش نیس

من خودم خوندم این ها رو 

همه ان شا الله بخونن 

ان شا الله خداوند ک خیرالوارثین هست دامن رو سبز کنه

عَسَى اللَّهُ أَنْ يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُمْ مِنْهُمْ مَوَدَّةً ۚ وَاللَّهُ قَدِيرٌ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ     لطفا به نیت من بخونید 

خوندم منم ی منتظرم❤

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

@عشقمهشوهرم     برای دوست منم دعا کنید لطفا

ممنونم عزیزدلم 😘😘😘

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ممنونم عزیزدلم 😘😘😘

❤❤❤❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
خیلی ممنون حاجتت روا مهربون

عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چیه اگه دوسداشتی جواب بده

التماس دعای زیاااااااااد دارم منم منتظرم 😭 ..زهرا .🌹 برا بقیه منتظرا میخونم دعاهارو

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

حاجتم نی نی نبود....ولی خوندم واس امضام😔💔🤲التماس دعا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم من کلا نامیدم برای بچه دار شدنم، سنم خیلی بالا رفته، از نعمت طبیعی مادر شدم محرومم💔💔💔، ختمی ...

یائسه شدین؟!

ختم نیست به دلم افتاد خوندم برا منتظرا 

گفتم به اشتراک بذارم بقیم بخونن 

شمام بخون برا ی خواهر دیگ ک مشکل ناباروری داره 

حاجتم نی نی نبود....ولی خوندم واس امضام😔💔🤲التماس دعا

ان شا الله درست شه

منم نزدیک به پنج سال و نیمه مننتظرم 

خداوند به همه منتظرا عطا کنه به منو همسرم هم یه فرزند سالم و صالح بده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه