2777
2789

و بعدش فوت کرده باشن...

من یکی دوستام این اتفاق افتاده؛ دو ماهه گذشته ولی عذاب وجدان و سرزنش راحتش نمیذاره.

خواستم ببینم بقیه هم هستن چنین تجربه هایی داشته باشن

پیمونه که پر شه 

هرررر کارم بکنی باااز همه چی دست به دست هم میده تا اون اتفاق بیافته..‌‌‌.....

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دیر نرسوندیم اما به یه دکتر ناشی اعتماد کردیم. و عذابش هنوز بعد از یازده سال کمرمون رو خم کرده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من تاحالا اتفاق نیفتاده ولی پسر عموم که 8سالش بود فلج بود دیر رسوندن الهی خواهرش فداش شه 😥😥😥😥😢😢😢😢😢😢😢لطفا یه فاتحه واسش بگید

فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی
چه اعتمادی؟ مشکل چی بوده؟

تومور مغزی. و اعتماد کردیم عملش کرد

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ما دیر نرسوندیم اما به یه دکتر ناشی اعتماد کردیم. و عذابش هنوز بعد از یازده سال کمرمون رو خم کرده

اوم دکترا هم بلد نیستن کارشونو بچه فامیلمونو که 2نیم سالش بود بردن بیمارستان انقدر آمپول میزنن بهش که بچه ای که فقط سرما خورده بود میمیرع حالا اسم امپولش یادم نیست ولی میگن ازاون خطرناکا بوده که به ادم بزرگ یکی بزنی یک ماه می افته تو خونه به اون بچه 13ده زدن

اوم دکترا هم بلد نیستن کارشونو بچه فامیلمونو که 2نیم سالش بود بردن بیمارستان انقدر آمپول میزنن بهش ک ...

خدا به دل پدر و مادرش صبر  بده

خب تومور مغزی رو مگه نباید عمل میکردن؟؟ دکتر عمومی که عمل نکرده بوده؟ پشیمونیتون از چیه پس؟

تومور مغزی نمونه های مختلفی داره برای بابهی من تو کاسه ی سرش بود و اب جمع میکرد بایدستگاه مکش به اسم شَنت میزاشتن تو سرش و تا مثانه اش ادامه داشت. هر چند ماه یبار اوت میکرد. خود تومور رو دست نزدن بعش. فقط آخرین دکتری که عملش کرد کارش رو درست انجام داد اما خوب قسمتش نبود بمونه

خدا به دل پدر و مادرش صبر  بده

ناااااابود شدن به قران با اینکه یه بچه جاش اومده ولی هنوز دارن واسش اشک میریزن وقتی میان شهرستان اول میرن سر خاک اون بعد میان خونه

ناااااابود شدن به قران با اینکه یه بچه جاش اومده ولی هنوز دارن واسش اشک میریزن وقتی میان شهرستان اول ...

حق دارن بچه ات چیزیش نباشه یهو بگن مرده. آدم روانی میشه