الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما دیر نرسوندیم اما به یه دکتر ناشی اعتماد کردیم. و عذابش هنوز بعد از یازده سال کمرمون رو خم کرده
اوم دکترا هم بلد نیستن کارشونو بچه فامیلمونو که 2نیم سالش بود بردن بیمارستان انقدر آمپول میزنن بهش که بچه ای که فقط سرما خورده بود میمیرع حالا اسم امپولش یادم نیست ولی میگن ازاون خطرناکا بوده که به ادم بزرگ یکی بزنی یک ماه می افته تو خونه به اون بچه 13ده زدن
فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی
خب تومور مغزی رو مگه نباید عمل میکردن؟؟ دکتر عمومی که عمل نکرده بوده؟ پشیمونیتون از چیه پس؟
تومور مغزی نمونه های مختلفی داره برای بابهی من تو کاسه ی سرش بود و اب جمع میکرد بایدستگاه مکش به اسم شَنت میزاشتن تو سرش و تا مثانه اش ادامه داشت. هر چند ماه یبار اوت میکرد. خود تومور رو دست نزدن بعش. فقط آخرین دکتری که عملش کرد کارش رو درست انجام داد اما خوب قسمتش نبود بمونه
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !