2777
2789
عنوان

پیش از این مرگ را دیده بودم اما...

229 بازدید | 2 پست

اما اینقدر نزدیک حسش نکرده بودم .

خبر فوت دو انسان را شنیدم که دور از من بودند و شاید چند سالی بود ندیده بودمشان ،اما خبرمرگشان چنان آزارم داد و دل آزرده ام کرد که تهی شدم از هرچه حس زندگیست. تنها خاطراتی که ازشان دارم چهره خندان و دل پاک و زاد مهربانشان است.انگار همین که بودند و جایی از این دنیا را با مهربانی ذاتی شان زیبا کرده بودند برایم کافی بود.اما الان چنان هوا سنگین شده و دنیا سیاه که هیچ شادی روشنش نمیکند.جای خالی آدم های خوب مثل جای خالی دندان های جلویی حین لبخند زدن و خندیدن است.شاید بخندیم و هیچوقت نه خنده مان با ان زیبایی است نه جای خالیشان فراموش شدنی است.

هیچ چیز جز خاطرات خوش و مهربانی از ادم ها باقی نمیماند .بی توقع مهربان باشیم .دنیا بی ارزش تر از آن است که دلی برنجانیم.

استارتر شرمندتم شرمنده تموم كارربر هم هستم ولي غمبارم دعا كنيد هرچي صلاح و مصلحته پيش بياد و هرچي ب ...

خدا جز صلاح بنده اش نمیخواهد،توکل کن تا دلت آرام بگیرد.اگر توکل کردی و در راه درست تلاش کردی، هرچه پیش امد را بپذیر شاید برایت نا خوشایند باشد اما بدان که خیر تو در آن بوده که خداوند برایت رقم زده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.