❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ینی گیر داده بودی ولم نمیکردی هی میگفتی من دخترم😂😂
قشنگ لو میدن خودشونو 😂 البته اسی و نمیگم
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
یه تاپیکی بوداستاترش درموردرابطه میگفت واین کاربرگفت وای بگو یه آقاایشون راریپلای کردگفت واییییی بگو وکاربرا ناراحت شدن وایشون همه راریپلای میکردمیگفت من دخترم ولی بقیه منظورشون اون آقابود
یه تاپیکی بوداستاترش درموردرابطه میگفت واین کاربرگفت وای بگو یه آقاایشون راریپلای کردگفت واییییی بگو ...
اوکی
ممنون عزیزم توضیح دادی
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
یه تاپیکی بوداستاترش درموردرابطه میگفت واین کاربرگفت وای بگو یه آقاایشون راریپلای کردگفت واییییی بگو ...
چه بد