2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه

77 بازدید | 11 پست

متولد 1380 هستم

موقعی که خواستم اطلاعات کاربری رو وارد کنم دستم خورد زدم 1383 الانم هر غلطی میکنم نمیتونم بکنمش 1380

انقد نگید 16 سالته پس کی بچه آوردی و عروسی کردی

😐😐😐🗡️🗡️🗡️

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

۱۹ سالته چه فرقی کرد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالته چه فرقی کرد

😐

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔
زیادم فرقی نکرد 😄

20 سالمه🥴با 16 سال تفاوتی نداره؟ 😐

اوکی آروم باش

به جون ننم از بس نیش و کنایه زدن آمپر چسبوندم که نگو

به جون ننم از بس نیش و کنایه زدن آمپر چسبوندم که نگو

بنظرم زندگی شخصی بقیه بخودشون ربط داره، اینکه کی ازدواج کردن ،بچه دارن یا ندارن ... اینجا دورهمیم برا همدلی فقط 

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
بازم خب عجیبه واسه داشتن نی نی 🥰

ببخشید ولی خب هرکی تو یه سنی ازدواج میکنه و بچه دار میشه