2777
2789

داداشم داشت بادارودرمان شد

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترچوبک برو همچیش عالیه عمومی بدردنمیخوره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یکی از آشناها از داروی طب سنتی پوست مالیدنی تبریزیان استفاده کرد نتیجه گرفت و بدون عمل رفع شد

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
چندسالته عزیزم...عملش سخته؟؟علائمت چی بود...کیست کجازده بود

الان ۲۳ سالمه 

ولی ۱۵ سالم بود عمل کردم 

رو خط باسنم بود و زود متوجه شدم 

علائمشم یه جوش بود اون ناحیه که بوی بدی میداد همش و ترشح داشت 

من زود متوجه شدم و عمل کردم با این حال وقتی عمل کردن زخمو بخیه نزدن و تا زمانی که گوشت بیاره پانسمان بود 

اون اوایل باید ۸/۹ تا گاز میذاشتم تو زخمم تا جای خالیش پر بشه 

دکتر میگفت اگه دیرتر متوجه میشدی خیلی بیشتر رشد میکرد

من داشتم پارسال عمل کردم

چه علائمی داشتی...عملش سخته....کجازده بودکیست....چندسالته عزیزم...من الان ده سال شایدم بیشتردارمش...ولی دوساله داره کمرم دردمیکنه...ولی اصلاتوجه بهش نمیکردم..

الان ۲۳ سالمه  ولی ۱۵ سالم بود عمل کردم  رو خط باسنم بود و زود متوجه شدم  علائمشم ...

من الان بیست ویک سالمه...ولی خیلی ساله دارمش...ولی رشدنکرده...همینجوری مونده...مرسی که گفتی....ممنونم

الان ۲۳ سالمه  ولی ۱۵ سالم بود عمل کردم  رو خط باسنم بود و زود متوجه شدم  علائمشم ...

چندروزطول میکشه خوب بشم...اخه من یه دختردوساله دارم...نمیدونم برم عمل کنم یانرم

من الان بیست ویک سالمه...ولی خیلی ساله دارمش...ولی رشدنکرده...همینجوری مونده...مرسی که گفتی....ممنون ...

اصلا نترس سخته ولی خوب میشه زودد

به نظرم عمل کردنش خیلی بهتره تا اینکه دست رو دست بذاری

چندروزطول میکشه خوب بشم...اخه من یه دختردوساله دارم...نمیدونم برم عمل کنم یانرم

عزیزدلم دوره درمان من طولانی بود چون زخممو بخیه نزدن و اندازه یه پیاله از خط باسنم خالی بودو گوشت نداشت 

چون اونزمان دکتر گفت احتمال عفونتش بالاست برای همین بخیه نمیزنم تا خودش کم کم پر بشه 

ولی من هر کیو دیدم عمل کرده بخیه زده 

خب طبیعتا با بخیه خیلی زودتر خوب میشه