2777
2789

کیا ب تازگی واسه سونو انتی سونگرافی صدرا ت تهران پارس رفتن جنسیت چی گف بهتون من احتمال پسرداد ۲شنبه انومالی دارم😔😔

سلام سلام.

شبتون بخیر.

خوبید دخترا؟

خواهرم پیج زده لوازم آرایش میفروشن.

قیمتاش عالیه.

چون تازه پیج زده همه چیشو خیلی خیلی ارزون داره میده تا مشتری جذب کنه.

هر چی که بخوایید هم دارن مراقبت پوست و مو و لوازم آرایش همه چی...ولی هنوز عکساشو کامل تو پیجش نزاشته کم کم داره همرو میزاره.

پخش کننده هستن عمده فروش بودن.

ولی الان تک فروشی هم میکنن.

تازه یکی دو روزه پیج زده همه چیشون خیلی خوبه.

برید پیجشو فالو کنید تا کم کم عکس و قیمت و توضیحات تمام محصولاتشو تو پیجش بزاره همرو ببینید.

به بقیه هم معرفی کنید پیجشو لطفا دخترا مرسی❤

مسابقه هم میزاره هر ماه یکم فالوراش بره بالاتر بهتون از محصولاتش جایزه میده.

من این تاپیکو چندبار میزارم تو ساعتای مختلف و روزای مختلف که همه ببینن💕

اسم پیجش👈🏻arayeshy_artist

روی این لینک هم بزنید وارد پیج میشید👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.instagram.com/p/COnVC-4FIOc/?igshid=q6ihmozd3fx3

سلام سلام. شبتون بخیر. خوبید دخترا؟ خواهرم پیج زده لوازم آرایش میفروشن. قیمتاش عالیه ...

😒

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام. شبتون بخیر. خوبید دخترا؟ خواهرم پیج زده لوازم آرایش میفروشن. قیمتاش عالیه ...

😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چیشد

خب اینجا جاش نیس گلم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊