2777
2789

نه

الان تازه شاهین فرهنگو دان کردم

ی فایلشو گوش دادم 

برا شوعرر😅

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان تازه شاهین فرهنگو دان کردم ی فایلشو گوش دادم  برا شوعرر😅

این کی هست عزیزم؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
این کی هست عزیزم؟

ی خانمی گفت منم دان کردم بعدش 

عرشیانفرو دان میکنم 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
ی خانمی گفت منم دان کردم بعدش  عرشیانفرو دان میکنم

چی دان کردین از ایشون؟ 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
چی دان کردین از ایشون؟ 

فایل صوتی ازدواج موفق دانلودش رایگانه

ی بخششو گوش دادم حرفاش جالبه

فایل صوتی ازدواج موفق دانلودش رایگانه ی بخششو گوش دادم حرفاش جالبه

خیلی جالب حرف میزنه و خیلی انرزی میگیری و حرفاش به دل میشینه

سلام عزیزم هنوز نه    

رومی جان من همون هستم که درخواست دوستی دادی هرچی پیام دادم نیومد خواستم بگم اگه چله واسه بارداری خواستی بگیری من رفتم پیش این آقا سید پرسیدم

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید
رومی جان من همون هستم که درخواست دوستی دادی هرچی پیام دادم نیومد خواستم بگم اگه چله واسه بارداری خوا ...

مبشه دوباره درخواست بدی بهم عزیزم .