2777
2789

میگن اخبار اعلام کرده کسی خبر داره ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

آزمون‌میگیره؟؟

الان تو یه تاپیک دیدم خواستم مطمئن بشم منم نمی دونم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته هایی میگیره؟

نمی دونم من اخبار ندیدم الان تو یه تاپیک گفتن 

مهرآبان جون

چندتا کانال و گروه بزرگ تلگرامی هست که تو اون منابع و جزوات موردنیاز را پی دی افش را می گذارند و اخبار مرتبطش را هم می گذارند

ضمن این که خیلی هم خوب در تمام مراحل تجربیات و راهنمایی های مفید را انتقال می دهند...

از قسمت جستجوی تلگرام، کلماتی مثل استخدامی آموزش و پرورش را سرچ کنید، میاد خودش

وارد یکی از گروه ها که شدید، بگید که هرکی گروه یا کانال مرتبط داره، برام بفرسته... دیگه گروه و کانال هاتون تکمیل میشه....

حتما اگر خواستی شرکت کنی، این گروه و کانال ها را پیدا کن و واردش شو.... خیلی عالی می تونه کمکت کنه...

راحت با سرچ می تونی پیدا کنی، اگر نتونستی، بگو تا برات لینکش را بفرستم

موفق باشی عزیزم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

مهرآبان جون چندتا کانال و گروه بزرگ تلگرامی هست که تو اون منابع و جزوات موردنیاز را پی دی افش را می ...

مرسی از راهنماییت گلم 😍نمی دونم چرا تلگرام همش هنگ میشه برام برای همین حذفش کردم واتساپ و اینستا و...ندارن ؟

مهرآبان جون چندتا کانال و گروه بزرگ تلگرامی هست که تو اون منابع و جزوات موردنیاز را پی دی افش را می ...

برامن میفرستید لطفا

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی از راهنماییت گلم 😍نمی دونم چرا تلگرام همش هنگ میشه برام برای همین حذفش کردم واتساپ و اینستا و. ...

اگه می خواهید آ پ شرکت کنید، تلگرام را هرجور شده نصب کنه خیلی این گروه و کانال ها بهت کمک می کنه. تلگرام اصلی را نصب کن با پروکسی

فیلترشکن هم نمی خواد

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

اگه می خواهید آ پ شرکت کنید، تلگرام را هرجور شده نصب کنه خیلی این گروه و کانال ها بهت کمک می کنه. تل ...

یعنی میشه تو گوگل پلی بزنم تلگرام اصلی با پ.روکسی میاره ؟

یعنی میشه تو گوگل پلی بزنم تلگرام اصلی با پ.روکسی میاره ؟

راستش نمی دونم عزیزم. منم برام نصب کردند.

تلگرام اصلی را بده برات نصب کنند

هم ف ی ل ت رش ک ن نمی خواد

هم کانال اضافه نمی کنه و هم اصلا هنگ نمی کنه. بده برات یکی نصب کنه

فوقش، بعد امتحانم حذف کن بره 

برامن میفرستید لطفا

عزیزم

بزنید جستجو

با کلمه استخدامی آموزش و پرورش میاد خودش

نیومد بگید براتون بفرستم

راستش نمی دونم عزیزم. منم برام نصب کردند. تلگرام اصلی را بده برات نصب کنند هم ف ی ل ت رش ک ن نمی خ ...

مرسی گلم . اگه گوگل پلی نداشته باشه باید بدم به کافی نتی جایی نصب کنن 

سلام عزیزم. چندتا سایت نلگرام و واتساپ بچه ها زدن. مختص به هر رشته ای هست جداگونه. منابع درسی رو هم گذاشتن چه تخصصی چه عمومی

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑