2777
2789

فقط وقتی نوره گوشیم و کم میکنم معلوم میشه، یعنی گلسش ضربه خورده؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اب رفته زیرش یا ضربه خورده

بچم چندبار دهنش کرده حتما بخاطره اونه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
در بهترین حالت گلسته  در بدترین حالت پیکسل هات سوختن

وای خیلی هزینه داره؟

مشکل تاچ گوشی  هست .. ضربه خورده .. نشون بده ک بیشتر نشه .. یا تاچ گوشی هس یا ال سیدی.

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بچم چندبار دهنش کرده حتما بخاطره اونه

آخیییبب الان یه بچه شکمو و تپل مپل که با شیطنت توی چشماش به مامانش نگاه میکنه و گوشی رو توی دهنش گذاشته از اون ور هم آب دهنش همینجور میریزه تصور کردم😍😍

خدا حفظش کنه برات

آخیییبب الان یه بچه شکمو و تپل مپل که با شیطنت توی چشماش به مامانش نگاه میکنه و گوشی رو توی دهنش گذا ...

دقیقا همینجوریه، مرسی خدا عزیزای شمارم حفظ کنه.