2777
2789
عنوان

کیا تازه کات کردن با رلشون بیاین حرف بزنیم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 45 پست
نمیدونم فقط گفت میخواد بره دیگه هیچی نگفت 💔🙃 البته همین هیچی هم داستانش طولانی هسته گلم 

گلم عادت میکنی یواش یواش فقط امیدوارم اگه برگشت دیگه قبولش نکنی😊

هوکاره کسی باش که هوکاره تو باشد♥️💏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم عادت میکنی یواش یواش فقط امیدوارم اگه برگشت دیگه قبولش نکنی😊

عزیزی  تو دعا کن برگرده حالا اون موقع فکر میکنم قبولش بکم یا نه 🙃😊

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
اولأ درست صحبت کن چون  الان رو مود خوبم ، حوصله بحث با ادمای بی ارزش ندارم  دومأ این چرتو ...

عزیزم نی نی سایت یه سایت عمومیه با هر تایپیک

و هر عنوانی و تبادل نظر کاملا سلیقه ای هست اگر تایپیک ازارت میده خودازاری نکن و وارد همچین تایپیکایی نشو ک اذیتت نکنه با# فرهنگ باشیم😊

نمیتونم خودمو جای شماهایی بذارم که با علم ب اینکه دوس دختر داشته قبلا و میدونید که ملاقات می‌کنه ایشون رو و هنوووزم دنبال دخترای دیگس در ارتباط باشم 

من مدلم اینه شمارو نمی‌دونم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۹سال زیر یه سقف باهاش زندگی کردم خاطره ساختم الان ۱ماه ازش بیخبرم خوشحالم که ازش دل کندم اصلا هم حال ...

اینجور اتفاقا فقط ادمو بدبین و بی اعتماد میکنه 

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته

منم میخواستم با ی نفر باشم نشد نمیدونم اون نخواست ، من نخواستم یا خدا نخواست  

ماجرا هم خلاصش اینه : 

تو گروه های دانشگاه با هم اشنا شدیم اون فرا تر از ی دوست ی هم کلاسی با من صحبت میکرد و کلمات خاصی استفاده میکرد 

ی روز من گفتم همش من دارم پیام میدم و شروع میکنم بزار هیچی نگم تا بببنم اون کی یادش میفته ک شد دو هفته و من همچنان منتظر

خلاصه دیدم اینستا استوری کرده ک داره میره مسافرت از استوری هاش فهمیدم المانه ینی ریپ زدم استوریشو 

نمیدونم چرا !!! و دلیل اینکه اینجوری شد چی بود  !!

ولی گاهی بخاطر درس و دانشگاه ب هم پیام میدیم ن بیشتر 

خلاصه این حس انتظار ادمو دیونه میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  23 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 23 ساعت پیش