2777
2789
عنوان

لطفا لطفا خانومای متاهل

204 بازدید | 26 پست

لطفا خانومای متاهل یا نامزد وقتی شوهرشون ناتو در اومده بخاطر انتخاب اشتباه خودشون یا خودشون الکی شک دارن اینجا نیان زرتی تایپیک بزنن این همه مجرد هست اینجا همه رومیترسونید وبی اعتماد میکنید طرف اصلا میترسه ازدواج کنه شما مشکل دارین برید پیش مشاور اینجا ازاین تایپیک ها نزنید

هوم بعدش

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو باور نكنين بابا

طرف تاپيك ميزن طلاق گرفتم ميبيني دروغ بوده

يكي ميگه كتك ميخورم گندش درمياد دروغه

و...... 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همه رو باور نكنين بابا طرف تاپيك ميزن طلاق گرفتم ميبيني دروغ بوده يكي ميگه كتك ميخورم گندش درمياد ...

دقیقا واسه پربازدید شدن میزنن ولی اگه یکیشم راست باشه نباید بزنن اینجا

شنونده باید عاقل باشه ازین جنبه نگاه کن به مسعله که چشمات به روی خیلی موصوعات باز میشه و اطلاعاتت میره بالا

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خب اینجا میان درد و دل  چه عیبی داره  مگه همه پول مشاوره دارن ..

درد ودل چیه اینجا مگه کسی که مشاور نیس میتونه مشاوره بده ی چیزی میگه از خودش تازه بدتر طرفو گمراه میکنه  درد ودل بااین فرق داره طرف میاد انقد تایپیک خیانت میزنه طرف میترسه ازدواج کنه