2777
2789
عنوان

شیرینی نارگیلی

823 بازدید | 16 پست

@ماریاقناد  

به دادم برس😣

شیرینی نارگیلیم وارفته چیکارکنم؟؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

شاید نارگیلش زیاد بوده

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید نارگیلش زیاد بوده

میشه نگاه کنی ببینی مشکلش چیه بقیه موادشو درست کنم لااقل😭

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
 میشه نگاه کنی ببینی مشکلش چیه بقیه موادشو درست کنم لااقل😭

نمیدونم والا فقط فک میکنم دلیل وا رفتنش اینه

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
نمیدونم والا فقط فک میکنم دلیل وا رفتنش اینه

الان باید چیکارکنم؟

تخم مرغ بزنم دوباره؟

الان باید چیکارکنم؟ تخم مرغ بزنم دوباره؟

نمیدونم عزیزم 

الان اشتباه بگم میترسم خراب شه میخای موادشو نکه دار ماریا قناد بهتون توضیح بده

۲بار چرخش کردی؟؟؟  اون مرحله داغ زدنش رو درست انجام دادی؟؟؟

پودر نارگیل آماده گرفتم 

آره درست انجام دادم

پودر نارگیلت چرب بود؟

ببین من برای یه لیوان و تقریبا یکی یا دو قاشق پودر نارگیل سه تا سفیده تخم مرغ زدم با پنج شیش قاشق روغن مایع و یه قاشق آبلیمو

عزیز جان باید یکم دیگه پودر نارگیل و یه قاشق ارد برنج اضافه میکردی بهش

خیلی ممنون عزیزم😘

میشه یه دستور پخت جدا خودت بهم بدی؟