2777
2789
عنوان

آندومتریوز ناباروری

110 بازدید | 4 پست

بعد دوازده سال دکترم تشخیص آندومتریوز داد خوشحالم میدونین چرا چون بلاخره فهمیدم کجای کار میلنگه خسته شده بودم از این دکتر به اون دکتر رفتن آخرش فهمیدم چرا نابارورم واقعاً اینکه نمی‌دونستم علت اینکه چراباردارنمیشدم آزارم میداد سخته خیلی سخت در جواب اونایی که میگفتن چرا باردار نمیشی واقعا جوابی نداشتم بدم الان هرکی پرسید میگم کیست اندومتریوز دارم شاید اصلا سر درنیارن ولی من دیگه حرفی برای گفتن دارم یه جورایی بیشتر  خودم به آرامش رسیدم هر دفعه که مراجعه میکردم به دکتر فولیکولای خوب وای نتیجه بی حاصل بودازالان دیگه امیدوارانه میرم جلو سی ودوسالمه امیدوارم تا پایان سی دوسالگی به کمک ای وی اف باردارشدم برام دعاکنید مامان شم

چقدر دکتر های کم تجربه رفتی ۱۲سال تازه فهمیدی مشکلت رو انشالله با دارو بدون ای وی اف باردار میشی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خب کیست اندو ک با یک سونو وازینال مشخص میشه..کار سختی نیس تشخیصش چطور 12سال نفهمیدی!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دکتر های کم تجربه رفتی ۱۲سال تازه فهمیدی مشکلت رو انشالله با دارو بدون ای وی اف باردار میشی

سلام عزیزم شنبه رفتم دوباره سونوشدم دکترای یاسین گفت کیست آندومتریوز نداره درموییده برام آمپول الونوا داد شنبه ۱خرداددوباره باید برم سونو

خب کیست اندو ک با یک سونو وازینال مشخص میشه..کار سختی نیس تشخیصش چطور 12سال نفهمیدی!

عزیزم دکترال یاسین گفت کیست اندونیست درموییده خداکنه تشخیص درستی داده باشه تاحالا هیچ دکتری نگفته بود اندودارم دکتراقاحسینی احتمال اندو دادوامپول دیفرلین تجویز کردبعددوماه رفتم دکتر ال یاسین گفت آندومتریوز نیس حالا نمیدونم