سلام دوستای خوبم...من غربالگری اولم رو دادم هم سونو و هم آزمایش خون اوکی بودند..دکترم گفت غربالگری دوم دیگه نیازی نیست انجام بدی..فقط سونوی سه بعدی هفته ۱۸ انجام بده..چون آزمایش خونت خوب بوده...غربالگری دوم واسه کسایی هست که غربالگری اولشون خوب نبوده....درسته؟ شما چه تجربه ای دارین؟
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تستی که به عنوان جدید ترین متد غربالگری سندروم داون برای مادران باردار تجویز می شود، آزمایش nipt می باشد. این تست که غیر تهاجمی است و می تواند اختلالات کروموزومی جنین را با دقت بالایی شناسایی کند. این غربالگری از هفته دهم بارداری قابل انجام می باشد.
یه سری از دکترها ترجیحشون اینکه مادر هر دو تا غربالگری رو انجام بده، دکتر خود من حتی گفت اگه بالای ۳۵ سال بودی که مسلما روی آزمایش سل فری اصرارداشتم که خیالم یه دفعه ای راحت شه.
شما به ماما یا پزشکت اعتماد کن که خودت حس بهتری داشته باشی،ولی فاکتورهای دو غربالگری با هم متفاوتن و اینکه اولی خوبه و دومی نیاز نیست یکم غیر علمیه...