2777
2789
عنوان

غربالگری دوم ؟

251 بازدید | 12 پست

سلام دوستای خوبم...من غربالگری اولم رو دادم هم سونو و هم آزمایش خون اوکی بودند..دکترم گفت غربالگری دوم دیگه نیازی نیست انجام بدی..فقط سونوی سه بعدی هفته ۱۸ انجام بده..چون آزمایش خونت خوب بوده...غربالگری دوم واسه کسایی هست که غربالگری اولشون خوب نبوده....درسته؟ شما چه تجربه ای دارین؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درست در صورت مشکل در سونو و آزمایش اول دومی رو هم تاکید میکنن

نه بره من ازمایش اولم و سونوم اوکی بود همه چیم 

دکتر دومی هم نوشت 

عزیزم بیشتر دکترا مینویسن غربالگری دوم رو

ن عزیزم خیلیا هر دوتا غربال گری را انجام میدن 

این چیزا دیگه سلیقه ای شده

الان سونو سه بعدی ک بهت گفته هیچ لزومی نداره انجام بدی

سلیقه ایه

ولی کسی ک اولیش نرمال نباشه حتما باید دومی را انجام بده

دوست داشتی پیجمو فالو کن عزیرم

تستی که به عنوان جدید ترین متد غربالگری سندروم داون برای مادران باردار تجویز می شود، آزمایش nipt می باشد. این تست که غیر تهاجمی است و می تواند اختلالات کروموزومی جنین را با دقت بالایی شناسایی کند. این غربالگری از هفته دهم بارداری قابل انجام می باشد.

اینم بگم سنم ۳۶ سالمه...زیر نظر ماما هستم...چون اخلاقه ماماهارو دوست دارم انرژی مثبت دارن...گفتش اصلا نیازی به غربالگری دوم نداری...حالا از چند نفر تجربه بگیرم فوقش میبرم میگم بنویس واسم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

یه سری از دکترها ترجیحشون اینکه مادر هر دو تا غربالگری رو انجام بده، دکتر خود من حتی گفت اگه بالای ۳۵ سال بودی که مسلما روی آزمایش سل فری اصرارداشتم که خیالم یه دفعه ای راحت شه.

شما به ماما یا پزشکت اعتماد کن که خودت حس بهتری داشته باشی،ولی فاکتورهای دو غربالگری با هم متفاوتن و اینکه اولی خوبه و دومی نیاز نیست یکم غیر علمیه...