donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 عنوان وزن خوب🤔صورت استخونای +عکس 209 بازدید | 25 پست بنظرتون برای قد ۱۶۰ چه وزنی خوبه و خوشتیپه از نظرتون؟؟و اینکه من خودم صورت استخونی خیلییی دوس دارم ولی صورتم پر هس😑بخوام صورتم استخونی بشه باید خیلییییی وزنم کم باشه راه دیگه ای هس؟؟؟دوس دارم خط استخون گونم دیده بشه🙄مث عکس بالا 1400/02/18 | 12:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 اوه صورتت پره لاغر کنی زشت میشی اینم صورتش پر بوده لاغر شده نگا چ خوب شده
squad عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1546 اون بالایی با تزریق پره بخوای اونجوری کنی برا تو که لاغر میشی فقط اینجوری دیده نمیشه خودشم ایشون هم تزریق دارن هم کونتور صورت
خرسسسسیییییی عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1992 اینا همشون عملین 😐 البته با وزن زیاد من خط گونه منم استخوانیه صورت من مث عمل جراحی میمونه😶
donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 اون بالایی با تزریق پره بخوای اونجوری کنی برا تو که لاغر میشی فقط اینجوری دیده نمیشه خودشم ای ... من خودم صورتم پره لاغر کنم باز اینجوری نمیشه مگه لاهری شدیدالان این صورتشو اینجوری استخونی کرده عملهء؟
donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 والا کاملا مشخصه که گونه و زوایه سازی انجام داده ینی صورت پر لاغر شه اینجوری نمیشه؟
مهستام عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1345 من خودم صورتم پره لاغر کنم باز اینجوری نمیشه مگه لاهری شدید الان این صورتشو اینجوری استخونی کرده عم ... بله عمله خیلیا میرن صورتشونو استخونی میکنن
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 قبلا ی ذره لب داش حالا عمل کرده چ لبی در اورده😐😂 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 اینا همشون عملین 😐 البته با وزن زیاد من خط گونه منم استخوانیه صورت من مث عمل جراحی میمونه😶 خوش ب حالت من صورت استخونییی میخوام😢
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 ینی صورت پر لاغر شه اینجوری نمیشه؟ ن عین مرده ها میشه ادم😞 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
donyahstm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 613 قبلا ی ذره لب داش حالا عمل کرده چ لبی در اورده😐😂 خیلی خوب شده حالت چشاشم خوب شده🙄