2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه خواهش میکنم بیایین

115 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی از شما تاحالا سقط جنین توی خونه داشته؟خواهش میکنم نیایین بگین اینکارو نکن .فقط ترو خدا اگه راهی هست بهم بگه چجوری میشه جنین و سقط کرد التماستون میکنم 😭بگید چجور سقط میکنن

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته

میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااا  من میتوووونم  
چرا عزیزم سقط کنی؟  گناهه حرامه چه مشکلی داری مگه شوهرت مخالفه یا...

واقعا نمیتونم از صبح تا حالا ارزوی مرگ دارم توی دوران عقد هستم کاش میمردم ولی اینروزو نمیدیدم

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱
بخدا نمیشه نگهش دارم وگرنه همه اینا رو میدونم خودم

شوهرت میدونه؟؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

حواستونو جمع میکردید

تا الان ب سقط و گناه مرتکب نشید😑

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

توی دوران عقد محرمین گناه نکردین که 

اینکه مردم چهار تا حرف بزنن بهتر از اینه که بچه رو سقط کنی خب زود مراسم ازدواجتون رو بگیرین و بگین بچه شش ماهه به دنیا اومد یا حالا هر چی

شوهرت خبر داره؟ 

یه درصد احتمال بده خدا نکرده اگه تو خونه سقط کردی کامل نبود بلایی سرت اومد که بدتر میشه قوز بالا قوز

میخوام تغییر کنم من یه دختری هم که نوجوانی رو پشت سرگذاشته چه خوب چه بعد باید ازالان به فکرایندم باشم ثانیه های طلایی جوانی که تعیین میکنن تو عرش باشم یا تو فرش حس میکنم باتمام وجودم یه موفقیت عمیق بالاترین بالا ترااا  من میتوووونم  
واقعا نمیتونم از صبح تا حالا ارزوی مرگ دارم توی دوران عقد هستم کاش میمردم ولی اینروزو نمیدیدم

کاش قبل رابطه ب فکر این اتفاق بودی

تو از همسر شرعی  و قانونی ات بچه دار شدی چرا انقدر ناراحت و شرمنده ای؟ 

خوشحال باش عزیزم خدا بهت تو این ماه عزیز یه هدیه قشنگ داده

بهت یه همدم داده

میدونی چند تا خونواده الان ارزو دارن جای تو باشن؟

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست